Te asteapta o experienta interactiva si plina de imaginatie la Museum of Immersive New Art (MINA)

12 decembrie 2023, 15:24

Samsung a transformat Museum of Immersive New Art

Samsung aprinde magia sarbatorilor cu Galaxy, printr-o experienta interactiva si plina de imaginatie la MINA

Activarea Samsung din cadrul muzeului poate fi vizitata de miercuri pana vineri, intre orele 11:30 si 20:30, precum si sambata si duminica intre orele 11:00 si 20:30

Samsung a transformat Museum of Immersive New Art (MINA) intr-un spatiu special dedicat celor mici, oferindu-le oportunitatea de a explora si de a se bucura de activitati interactiv-creative.

Aceasta initiativa aduce in prim-plan un spatiu dedicat expresiei creative, echipat cu tablete Samsung pentru cei mici. Aici, copiii pot explora universul artistic, avand la dispozitie atat sabloane tematice de Craciun, cat si cat si libertatea de a-si lasa imaginatia sa zboare.

In plus, toate desenele realizate de copii vor fi proiectate pe ecranele din muzeu, iar vizitatorii le vor putea admira creatiile in timp real.

Desenele create de copii pot fi incarcate si votate online pe site-ul campaniei timp de 3 zile. Participantii, atat cei prezenti la muzeu, cat si cei care doresc sa participe online in cadrul campaniei, pot inscrie desenele lor, iar fiecare desen poate fi votat timp de 3 zile consecutive. Cele mai apreciate 10 creatii vor fi rasplatite cu premii constand in Galaxy Z Flip5 si Galaxy Watch6 la finalul campaniei.

In mijlocul Cubului Magic, cei mici sunt transportati intr-o experienta captivanta ce incanta simturile. De la proiectiile de stele pana la activarile interactive ce raspund jucaus la fiecare miscare, acest spatiu este plin de farmec si descoperiri, captivandu-le atentia copiilor.

„In perioada sarbatorilor, tehnologia devine un instrument al magiei. Ne-am propus sa aducem o experienta ce imbina tehnologia cu farmecul Craciunului, oferindu-le celor mici o oaza de creativitate si descoperiri. Pentru noi, magia se regaseste in fiecare desen, in fiecare zambet pe care tehnologia noastra il inspira si transforma in realitate.”, declara Simona Panait, Director de Marketing Samsung Romania & Bulgaria.

Mai mult decat atat, prin intermediul unei urne transparente din plexiglas, Samsung transforma desenele create de copii in jucarii reale. Pentru fiecare desen inscris in campanie, se vor colecta jucarii in urna pe toata durata activitatii. La final, ele vor ajunge la copiii mai putin norocosi pentru a le oferi o raza de bucurie in apropierea sarbatorilor, pe data de 21 decembrie.

Program de functionare MINA:

Miercuri – Vineri: 11:30 - 20:30
Sambata si Duminica: 11:00 - 20:30

Mai multe informatii despre campanie si concurs gasiti pe site-ul oficial: https://www.samsung.com/ro/aprinde-magia-sarbatorilor-cu-galaxy/.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Azi e o zi deosebita pentru tine. Orice ar fi, nu trebuie sa lasi nimic sa-ti afecteze moralul.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Ciclul de viata al unei buburuze are 4 etape (ou - larva - pupa - adult) numindu-se metamorfoza completa.

› vrei mai mult

Bancul zilei

De ce mananca o blonda fasole sambata?
Ca sa faca Duminica baie cu bule

› vrei mai mult