Tabere de vara pentru copii cu Wind Discovery

23 mai 2022, 11:04

Tabere de vara pentru copii cu Wind Discovery

Copilaria este un taram magic atemporal. Cand esti copil, oportunitatile sunt infininte, si chiar si zilele de vara sunt prea scurte pentru cat de multe îti doresti sa faci. Prietenii pe care îi ai sunt camarazii tai în aventurile de zi cu zi. Daca ai tresarit la citirea acestor randuri, înseamna ca amintirile pe care le ai din copilarie sunt frumoase.

Îti doresti acelasi lucru si pentru copilul tau, dar observi ca vremurile s-au schimbat. Acum copiii sunt atrasi mai mult de dispozitive mobile si de interactiune online. Oare asa sa fie?

Cine suntem noi?

“Cum îti asterni, asa dormi!” spune o vorba romaneasca, iar asta înseamna ca vei avea lucrurile exact asa cum ti le-ai pregatit. Iar noi suntem convinsi ca putem cultiva copiilor gustul pentru aventura, sport, explorare si multe activitati creative astfel încat toatea acestea sa le aduca multa satisfactie.

Echipa Wind Discovery este una de elita si este formata din persoane cu standarde înalte în domeniile pe care le reprezinta. Diversitatea echipei este si punctul forte al acestui concept, instructorii, unii dintre ei avand o experienta de 10 ani, fiind pregatiti atat pentru tabere de vara pentru copii, cat si pentru tabere de iarna.

Momente de neuitat din vacanta de vara

Vacantele de vara pot fi momentele în care copilul descopera cele mai frumoase locuri. Asta pentru ca natura îsi prezinta ce are ea mai frumos, dar si pentru ca se poate ajunge în mult mai multe zone decat iarna.

Taberele pe care noi le organizam au tematici diferite, iar traseele si activitatile pregatite de noi sunt create în concordanta cu varsta si experienta participantilor.

Tematici din taberele de vara

Ca tematica, tabara de mountain bike este un tip de tabara pe care îl organizam. De ce? Pentru ca mountain bike-ul are numeroase beneficii pentru sanatate, fie ea fizica sau mentala. Doar pentru ca e tabara de mountain bike, nu înseamna ca doar asta vom face. Am pregatit si momente de relaxare, cum ar fi vizite la obiective turistice sau proiectii de filme de animatie.

Un alt tip de tabara pe care îl oferim este cea de paint ball. Pe langa beneficiile pe care le aduce corpului prin efortul fizic, aceasta activitate reduce stresul, promoveaza spiritul de echipa si întareste abilitatile interpersonale. Zilele se încheie în armistitiu, cu program de relaxare.

Daca activitatile prezentate îti surad, intra pe https://www.winddiscovery.ro si ofera-i copilului tau o vacanta de neuitat!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Ai parte de cateva momente mai incordate din cauza discutiilor cu un coleg/a sau cu un prieten/a. Reusesti totusi sa treci cu rapiditate peste acest incident. Pe seara se anunta musafiri.

› vrei zodia ta

Cultura generala

In anul 1640 d. Hr. Fermat formuleaza "mica teorema" a numerelor: "Daca p este un numar prim, atunci orice numar intreg a numarul a p - a se divide cu p".

› vrei mai mult

Bancul zilei

-De ce nu ti-ai invatat ''Scrisoarea 3''de M.Eminescu?
-Pentru ca tata a spus sa nu citesc scrisoriile altora

› vrei mai mult