Surprize noi in editiile de mai PIPO, DOXI si TERRA MAGAZIN!

2 mai 2017, 14:45

Super cadou: Atlas Geografic Școlar -  Europa (ediție de lux, cartonatã), exclusiv prin proiectul Clubul de Științe Terra împreunã cu ediția #8 (din seria de 9) Terra Magazin - disponibilã din 2 mai 2017! Câștigã un super telefon inteligent Allview la concursul ediției! Abonamente la  0213373737.  Rãsfoiește online pagini din revistã pe pagina noastrã facebook! Pentru a fi la curent cu noutãțile din lumea științei, te invitãm sã vizitezi și sã interacționezi cu pagina noastrã facebook /Terra Magazin (prin like, comentarii, distribuiri postãri).

TERRA MAGAZIN din mai 2017

 A apãrut volumul #8 (din seria de 9) cãrți PIPO - disponibil din 2 mai 2017 - conform curriculumului pentru educație timpurie! SUPER CADOU: Colecția “Mici vietãți spectaculoase” (punguța include una dintre cele șase vietãți surprizã moi și elastice). Colecționeazã-le pe toate! Include catalog LEGO DUPLO cu idei pline de imaginație pentru copii de 1 ½ - 5 ani și CUPON DE REDUCERE 15% pentru produsele LEGO selectate. Planificarea zilnicã și descrierea proiectului poate fi descãrcatã GRATUIT pe www.pipo.ro. Abonamente la 0213373737.  Pentru a primi constant mai multe planșe și noutãți, te invitãm sã vizitezi pagina noastrã facebook /PIPO – Lumea generatiei pre și sã interacționezi cu noi (comentarii, like etc). Rãsfoiește online pagini din revistã pe pagina noastrã facebook!

 PIPO din mai 2017

 

A apãrut volumul #8 (din seria de 9) mini-antologii DOXI(Clubul de lecturã) pentru ciclul primar -  disponibil în școli din 2 mai 2017! SUPER CADOU: Atlas Geografic Școlar – Europa (ediție de lux, cartonatã). Aflã mai multe pe www.doxi.ro și la  0213373737. Pentru a primi constant noutãți de la Doxi, te invitãm sã vizitezi și sã interacționezi cu pagina noastrã facebook/DOXI (like, comentarii, distribuiri postãri). Rãsfoiește online pagini din revistã pe pagina noastrã facebook!

DOXI din mai 2017

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Aceasta zi poate deveni foarte eficienta pentru tine, daca ai destula rabdare si tenacitate. S-ar putea ca acest lucru sa iti dea multe batai de cap, deoarece stai cam prost la acest capitol. Tot ce trebuie sa faci este sa te concentrezi si sa te focusezi doar asupra acestui lucru, sa nu te pierzi cu firea.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pe Pamant traiesc aproximativ 15.000 de specii de albine.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un englez ajunge la o stana maramureseana. Consulta ghidul de conversatie si dupa o ora reuseste sa lege o fraza:
-Badhe, ale thale szant oile?
-Of course!

› vrei mai mult