Supereroi noi printre noi!

17 februarie 2023, 10:50

Originea Secreta a BatRotilor

Episod prequel special Originea Secreta a BatRotilor, in premiera, sambata, 18 februarie, la Cartoon Network si Boomerang

Cartoon Network si Boomerang difuzeaza in premiera, sambata, 18 februarie, un episod prequel special de o ora si jumatate din animatia „Originea Secreta a Batrotilor” - ce va arata povestea din spatele celor mai noi supereroi animati.

Batroti este un serial de actiune-aventura plin de distractie, ce combina doua dintre lucrurile preferate ale unui copil - supereroii si masinile.

Cand Batman, Robin si Batgirl sunt blocati de raufacatori, Batcomputerul instaleaza copii ale placii sale de baza in Bat-vehicule, ca sa le aduca la viata. Acestea primesc sarcina de a proteja bat-pestera si de a infrange Legiunea Zoom. Alaturati-va Batrotilor in aventurile lor pline de actiune si nu ratati povestea inceputurilor celui mai simpatico si inedit grup de eroi.

Premiera episodului special prequel are loc Sambata, 18 Februarie
Difuzat la Cartoon Network de la 09:15
Difuzat la Boomerang de la 09:00

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Esti suparat/a si greu de multumit. Daca nu iti controlezi nervozitatea, risti sa ai neplaceri, atat la joaca, cat si acasa cu parintii. Pe seara, un prieten/a te scoate in parc pentru a te detensiona si pentru relaxare.

› vrei zodia ta

Cultura generala

In anii 2000 s-a facut o cercetare din care reiesea ca probabilitatea ca un om sa moara intre 15 si 60 de ani este 8,2% in Suedia, 48,5% in Rusia si 84,5% in Lesotho (tara din Sudul Africii).

› vrei mai mult

Bancul zilei

Stefan cel Mare intreaba un
voinic:
-Tu,voinice,unde sunt turcii?
-In spate,in stanga si in dreapta.
-Atuci,inainte...

› vrei mai mult

Shop Clopotel.ro