Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Un reporter englez vroia sa ia un interviu in Maramures .Dupa ce se straduieste sa invete lb.rom.cu accentul din zona respectiva, se hotaraste sa plece.Cand ajunge in Romania, vede la marginea unui drum prafuit, de tara, un taran care cosea iarba.Atunci il intreaba: -Ce faci mai, badita, ma? Nimic.
-Ce faci mai, badita, ma, tu cosesti, ma? NIMIC
-Da', ma, badita, ma, tu no-i auzit ma, se te-ntrebai, ma? Cosesti, ma? La care badita al nostru:
-YOU HAVE AN OBESSION, MAN?!

› vrei mai mult

Cultura generala

Prima inghetata a fost realizata pe vremea lui Nero in Imperiul Roman.

› vrei mai mult

Sunteti invitati la expozitia ad-hoc de pictura "POP UP ART SHOW"!

21 noiembrie 2022, 12:36

POP UP ART SHOW

„The Bridge” din Bucuresti va gazdui in holul central al cladirii, in perioada 22 – 29 noiembrie 2022 expozitia ad-hoc de pictura „POP UP ART SHOW”, organizata de Asociatia Green Revolution si ArtHalle, sustinuta de Expo Arte.

Vor expune tinerii artisti bucuresteni BOJIN, MIHAI GLODEANU, VLADIMIR ANDREI, ANDREI VLADEANU, BOGDAN ANDRONIC, SOFIA OVEJAN, 1Q SAPRO, AUGUSTIN RAZVAN RADU, ADRIAN CALIN si ADRIAN DICA.

Tablou de BOJIN

„POP UP ART SHOW” a aparut ca raspuns la o nevoie a bucuresteanului modern, mereu preocupat, prizonier intr-un oras cu trafic anevoios.

Astfel, aducem arta in calea oamenilor, incercam sa le inseninam ziua si sa le oferim subiecte de visare si chiar de discutie in fata lucrarilor de arta.

Si pentru ca sustenabilitatea inseamna sa intelegi, sa te adaptezi, sa ajuti si sa dai mai departe, intelegem toate acestea, ne adaptam la spatiile oferite de cladirile de birouri moderne, ajutam artistii sa isi expuna lucrarile de arta si dam nastere unei intalniri intre iubitorii de frumos si creatori.

Romania pierde in fiecare an zeci de tineri talentati, care ar putea deveni ambasadori culturali, dar care, din cauza lipsei de resurse financiare, spatii de expunere si posibilitatea de a fi cunoscuti nu isi pot dezvolta si promova talentul artistic. Chiar daca harul lor este descoperit, chiar daca sunt absolventi de scoli de arte, tinerii nu au sanse reale de afirmare. De aceea, trebuie sa ii sustinem sa isi urmeze visul, sa isi dezvolte potentialul si sa isi construiasca o cariera artistica. Putem face acest lucru oferind sprijin artistilor pentru a putea expune, a prezenta si promova arta tanara, de calitate, impreuna cu cei care ne impartasesc credinta ca Romania are nevoie de arta.

Va asteptam la vernisajul expozitiei in data de 22 noiembrie 2022 incepand cu orele 16.00.


inapoi la stiri Clopotel