Sun Plaza recreeaza "Padurea Fermecata", in cadrul Floral Expo 2019

10 aprilie 2019, 10:04

Floral Expo 2019

  • Expozitia va cuprinde 1500 de flori si plante din aproximativ 30 de specii

  • Evenimentul se desfasoara in Sun Plaza, in perioada 12-26 aprilie

 

Sun Plaza invita bucurestenii sa paseasca intr-o lume de basm si sa descopere povestea florilor din "Padurea Fermecata", in cadrul "Floral Expo", editia 2019. Expozitia va debuta pe 12 aprilie si le va oferi vizitatorilor o experienta senzoriala inedita prin parfumul a 1500 de flori si plante din aproximativ 30 de specii (orhidee, trandafiri, crizanteme, iedere, etc.) si a aerului de poveste adus prin arhitectura expozitiei.

"Primavara este acel anotimp incarcat de inspiratie si culoare, este momentul in care simtim mirosul de iarba verde, parfumul usor de flori care se raspândeste in aer si ne bucuram de natura. Ne-am propus, inca de la deschiderea centrului comercial, sa aducem primavara in Sun Plaza, sa le cream celor care ne calca pragul acea experienta diferita cu iz de parfum si culoare. Asa am ajuns sa cream anual Floral Expo, un eveniment deja cu traditie pentru Sun Plaza, prin care am reusit sa surprindem de la o editie la alta.", au explicat reprezentantii Sun Plaza.

"Padurea Fermecata" din Sun Plaza va fi formata din trei zone situate la parterul Sun Plaza. Prima dintre ele, "Aleea din Padure", va avea forma unui tunel realizat din arcade cu flori la ambele intrari. Tunelul va avea un aspect natural, asimetric, in asa fel incât vizitatorii sa se simta ca intr-o padure in care florile si plantele contureaza armonios peisajul de poveste. Pentru acest decor, maestrii florari vor folosi aproximativ 500 de flori naturale si 80 de plante.

Drumul din padure continua spre "Casuta din padure", a doua zona din cadrul expozitiei. Pentru constructia ei, rondele din lemn si bucati de gazon artificial vor fi integrate armonios. Casuta va fi decorata cu aproximativ 400 de flori si 80 de tipuri de plante si le va permite curiosilor sa calatoreasca pentru o scurta perioada de timp in povestile copilariei.

Traseul se incheie in "Poiana din poveste", spatiu de relaxare, format din banci din lemn decorate cu iedera artificiala si gazon, un alt colt de basm din "Padurea Fermecata".

Floral Expo se afla la cea de-a noua editie si poate fi vizitata in Sun Plaza, in perioada 12-26 aprilie, intre orele 10:00 si 22:00.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Maria Callas (1923-1977) a fost considerata cea mai buna soprana de coloratura.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Era odata o femeie care isi insela barbatul. Intr-o zi, sotul venind de la serviciu, mai, mai, sa-i prinda. Atunci, nevasta, isi ascunde amntul dupa televizor.
Barbatul intra in casa si se aseaza la televizor, ca sa vada meciul. Disperata, sotia, ii striga de la bucatarie:
-Doamne, barbate uite ce mi s-a intamplat: am scapat farfuria asta din mana si s-a intors la loc.
La care sotul:
-Lasa asta! Arbitrul a dat afara un jucator, care a iesit pe la noi prin televizor!

› vrei mai mult