Spring SALE pe Orsini.ro - bijuterii din aur cu diamante si pietre pretioase, acum la cele mai bune preturi

21 februarie 2022, 10:17

Unele dintre cele mai apreciate bijuterii din aur, lucrate manual în Italia cu diamante si pietre pretioase, sunt disponibile acum pentru comanda online la preturi excelente. Categoria Livrare 24H va ofera si o selectie limitata de bijuterii cu livrare rapida, numai bune de a fi oferite în dar de Martisor sau de 8 Martie.

 cadouri pentru 1 si 8 Martie

Pe Orsini.ro veti gasi întotdeauna o colectie clasica de bijuterii aur precum si modele noi si moderne de cercei, inele, bratari si lantisoare aur, toate lucrate manual cu atentie deosebita la cele mai mici detalii, cu finisaje de lux si incununate de diamante, rubine, safire si smaralde.

Cu aceasta ocazie uram tuturor doamnelor si domisoarelor o primavara frumoasa si La multi ani de Ziua Femeii - 8 Martie, ce se apropie cu pasi repezi.

Orsini. Bijuterii cu dragoste. Din 1970.

cadouri pentru 1 si 8 Martie

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


E posibil sa primesti un pont de cum sa faci niste bani foarte usor. Te vei gandi apoi la cum o sa cheltuiesti banii pe care crezi ca ii vei obtine.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Germania este considerata tara muzicienilor, poetilor si ganditorilor (Bach, Beethoven, Goethe, Handel, Schumann, Brahms, Wagner, Kant, Hegel, Schopenhaue sau Nietzsche).

› vrei mai mult

Bancul zilei

Mi-am cumparat cel mai tare caine de paza. De trei zile ma chinui sa intru-n curte.

› vrei mai mult