Spectacolul pentru copii "Paharelul cu nectar" se joaca sambata, 16 aprilie, la Sala Mare ARCUB

13 aprilie 2022, 15:59

Afis spectacol

În luna aprilie, ARCUB a lansat Stagiunea Artelor Performative, un proiect care include spectacole de teatru si dans ale teatrelor sau companiilor independente din Bucuresti, dar si spectacole pentru copii.

 

ARCUB îi invita pe elevii bucuresteni sa înceapa vacanta de primavara cu spectacolul muzical „Paharelul cu nectar” de sambata, 16 aprilie, ora 11.00, la Sala Mare ARCUB din strada Lipscani 84-90. Spectacolul recomandat copiilor cu varste peste 6 ani este prezentat de Rotari Entertainment si Red Nose Society în cadrul Stagiunii Artelor Performative de la ARCUB.

 

Fantezia muzicala pentru cei mici, dar si pentru cei mari, „Paharelul cu nectar” este o punere în scena a piesei de teatru poetic semnata de teologul si scriitorul Bartolomeu (Valeriu) Anania, regizata de stefan Ruxandra. Spectacolul are un pronuntat caracter educativ si moral în care personaje ca din desene animate prind viata si îi invata pe cei mici despre generozitate, corectitudine si harnicie.

 

Acest univers de poveste pentru cei mici, dar si pentru cei mari, reuseste sa binedispuna cu replicile pline de haz, sa surprinda cu jocul scenic exploziv, sa încante cu ritmurile melodice special concepute. «Paharelul cu Nectar» nu este doar un spectacol pentru copii, este un spectacol memorabil ce îi va încanta si pe cei mici si pe cei mai mari, este un spectacol inedit pentru întreaga familie.”– Active News

 

Din distributie fac parte actorii Alexandra Giurca, Alexandra Penciu, Doina Antohi, Vlad Galatianu si stefan Ruxanda. Muzica este compusa de Eugen-Dan Dragoi, iar videoproiectiile sunt semnate de Cartea cu Arici.

 

Spectacolul „Paharelul cu nectar” se joaca sambata, 16 aprilie, de la ora 11.00 la ARCUB Gabroveni – Sala Mare.

 

Biletele au fost puse în vanzare la preturi variabile în functie de categoria de loc si pot fi achizitionate online de pe arcub.ro, bilet.ro si de la casa de bilete ARCUB.

 

Preturi bilete:

Cat.I - 35 de lei;

Cat.II - 25 lei cat.II.

 

16 aprilie 2022 | ora 11.00 – Paharelul cu nectar - spectacol pentru copii

Producator: Rotari Entertainment si Red Nose Society

De: Bartolomeu (Valeriu) Anania

Regia: stefan Ruxandra

Cu: Alexandra Giurca, Alexandra Penciu, Doina Antohi, Vlad Galatianu, stefan Ruxanda

Videoproiectii: Cartea cu Arici

 

Despre Stagiunea Artelor Performative

Stagiunea Artelor Performative prezinta la ARCUB spectacole din repertoriul teatrelor independente din Bucuresti cu scopul de a stimula activitatea operatorilor culturali din oras în contextul pandemic. Din programul stagiunii fac parte productii premiate, comedii, spectacole de teatru si dans, premiere, creatii colective si teatru pentru copii. Stagiunea Artelor Performative este o initiativa a Primariei Capitalei, prin ARCUB.

 

Stagiune Placuta de Radio Guerrilla

Parteneri media: Agerpres, Spotmedia.ro, Societatea de Transport Bucuresti.

 

Ne puteti urmari pe paginile de Facebook si Instagram  ARCUB.Bucuresti si pe www.arcub.ro.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Este o zi minunata pentru tine chiar daca este posibil sa mai primesti si o veste proasta. Azi vei vedea doar partea plina a paharului, asa cum spune o vorba din batrani.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Petrolul, sau titeiul, impreuna cu carbunii si gazele naturale fac parte din zacamintele de origine biogena care se gasesc in scoarta pamantului

› vrei mai mult

Bancul zilei

Intr-o zi Georgel o intreaba pe mama sa:
Cum am aparut eu,mamico?
Te-a adus barza puisor.Dar de ce intrebi?
Avem de scris o compunere despre 'Obarsia familiei mele'.Dar tu,mamico,cum ai aparut?
Tot barza m-a adus,puisor.
Dar bunica?
La fel.
Complet derutat Georgel incepu sa scrie in caiet:De trei generatii nimeni din familia mea nu s-a nascut normal.

› vrei mai mult