SofistiCAT - Salonul Felin International Bucuresti revine la Sala Palatului cu editia speciala "Abecedarul Pisicilor"

14 septembrie 2022, 14:46

SofistiCAT
Peste 200 de pisici din toate colturile lumii vor putea fi admirate la SofistiCAT – Salonul Felin International Bucuresti, care va avea loc în zilele de 17-18 septembrie la Sala Palatului.

Deschis în ambele zile, între orele 10-18, Salonul Felin SofistiCAT are ca principal punct de atractie competitia “BEST IN SHOW”, în care cele mai frumoase pisici se vor întrece pentru un loc pe podium. Un prestigios juriu international va evalua superbele exemplare de pisici din rasele Abysiniana, Albastru de Rusia, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotica, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiana de Padure, Persana, Ragdoll, Singapura, Sphinx si pisica de casa.

SofistiCAT - Salonul Felin International Bucuresti este cel mai important eveniment de specialitate din sud-estul Europei si unul dintre cele mai populare evenimente din România, fiind îndragit si mult asteptat atât de adulti, dar mai ales de copii.

Intrarea este 15 lei pentru adulti, 8 lei pentru pensionari, iar copiii au acces gratuit.

Evenimentul este organizat de Asociatia Felina SofistiCAT, Federatia Nationala Felinologica din România (FNFR) si Federatia Internationala Felina (FIFe).

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Azi e o zi ciudata pentru tine. De dimineata iti doresti sa nu te deranjeze nimeni, iar pe seara iti vei dori sa scapi de plictiseala.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Broasca-testoasa Lepidochelys kempii isi depune ouale indeosebi pe o plaja din Mexic. De mult, aici veneau zeci de mii de testoase. In prezent numai cateva sute ajung si isi depun ouale. Multe dintre ele s-au inecat prinse in navoadele pentru peste, in timp ce altele au murit din cauza apelor poluate cu petrol.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Ce studiezi acolo?
-Geografia.
-Poti sa-mi spui unde se afla Brazilia?
-La pagina 75...

› vrei mai mult