Smiley porneste o campanie nationala pentru educatie

25 iunie 2021, 10:49

300.000 pentru educatie

Smiley a devenit unul dintre cei mai importanti CEO ai unei companii din Romania, potrivit retelei Facebook. Peste 300 000 de oameni si-au trecut la locul de munca, pe contul lor de Facebook, HaHaHa Production, compania fondata si condusa de artistul Smiley. Amuzat, dar si flatat de statutul de ”manager” al unui numar atat de mare de persoane in comunitatea sa online, Smiley se joaca de-a corporatia intr-un video haios care are insa si o componenta caritabila. Ca orice companie influenta, HaHaHa Production isi doreste sa aduca o schimbare in bine societatii careia ii apartine, astfel ca lanseaza, alaturi de comunitatea Narada, campania ”300 000 pentru educatie” prin care isi indeamna ”angajatii” virtuali, dar si publicul pasionat de muzica sa doneze pentru ca sute de mii de copii din zone defavorizate ale Romaniei, afectati de scoala online din pandemie, sa poata recupera materia pierduta in lunile de absenta de la scoala.


Am fost mirat cand am vazut cat de multi oameni s-au jucat de-a angajatii HaHaHa Production pe Facebook si am fost tare mandru ca locul nostru de munca este unul aspirational pentru multi tineri romani. Dar dincolo de latura amuzanta a situatiei in care m-am trezit, adica aceea de a conduce o firma cu 300 000 de angajati, ne-am dat seama ca noi toti chiar am putea face lucruri mari, daca ne unim fortele, ca o corporatie adevarata. Mereu am spus ca educatia este cea mai buna investitie in viitorul unei societati si ca fiecare copil din Romania ar trebui sa mearga la scoala pentru a porni de la cele mai bune premise in viata. Asa ca, echipa HaHaHa Production, impreuna cu cei 300 000 de angajati virtuali ai sai si cu Asociatia Narada vrem sa facem din vara aceasta o toamna mai ”bogata” cu cateva sute de mii de copii in scolile de la sat.”, isi explica Smiley demersul caritabil ”300 000 pentru educatie”.

Smiley alaturi de artisti si producatori din gasca de la HaHaHa Production precum Sore, Feli, Emilian, Jo, Dorian, Jean Gavril, Juno, Seredinschi, Iova, Vlad Popescu, Vlad Ciresan, Vladimir Coman Popescu, Roland Kiss, Lucian Nagy, serban Cazan, Florin Boka sau Toby Ibitoye doneaza pentru educatia din Romania si indeamna pe toata lumea sa trimita SMS la 8845, cu textul ”ELEV”, in fiecare dintre cele 3 luni de vacanta de vara, pentru ca 100.000 de copii care nu au putut face scoala online sa recupereze materia pierduta in pandemie si sa poata incepe din toamna un nou an scolar. Donatiile obtinute prin cea mai ampla mobilizare pentru sustinerea educatiei de pana acum vor fi folosite de Narada si HaHaHa Production pentru a oferi acces gratuit pe platforma de educatie remediala care se va lansa pe 12 iulie si de care vor beneficia elevii claselor 0-8 din comunitatile vulnerabile din toata tara.

Mai multe informatii despre actiunile Narada si despre campania umanitara ”300 000 pentru educatie”, demarata de HaHaHa Production, sunt disponibile pe www.narada.ro, pe https://www.facebook.com/hahahaproduction si pe toate canalele oficiale ale lui Smiley si ale brand-ului HaHaHa Production.

Mai multe noutati despre Smiley descoperi si in sectiunea Vedete din site-ul clopotel.ro

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Din punct de vedere sentimental, viata ta nu este roz. Asta inseamana ca trebuie sa ai mai multa grija de tine, trebuie sa fii mai fresh si mai pozitiv in ceea ce faci.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Prima editie a Turului Frantei incepe la 1 iulie 1903. Castigatorul acesteia, Maurice Garin parcurge in 18 zile, 2500 de kilometri, cu o viteza medie de peste 25 de km/h.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un oltean si un japonez se plimba. Olteanul il intreaba pe japonez: - Ma, tu acolo, in Japonia, cate ore lucrezi? - Eu lucrez 8 ore. Dar tu? - Eu vreo 4 ore. Dar pentru cine lucrezi tu asa mult? intreaba olteanul. - Pai 2 ore pentru patron, 2 ore pentru mine, 2 ore pentru imparat si 2 ore pentru Japonia. Dar tu pentru cine lucrezi asa putin? intreaba japonezul. - Pai 2 ore pentru patron, 2 ore pentru mine, imparat n-avem, iar de Japonia nu-mi pasa!

› vrei mai mult