Simte-te bine in pielea ta!

10 ianuarie 2013, 13:34

Ce rol au sanatatea si sportul in viata actritei Bridgit Mendler, protagonista serialului Bafta Charlie? Si ce sfaturi ne da ea pentru a ne simti bine in pielea noastra? Pentru a afla toate acestea, i-am adresat cateva intrebari frumoasei de la Disney Channel…

Bridgit, ce inseamna sanatatea si sportul pentru tine?
Cred ca sanatatea si sportul sunt foarte importante. Este intotdeauna bine sa faci sport! Mama mea imi spune adeseori cat de important este sa iti pui sangele in miscare, cel putin de cateva ori pe saptamana. Poti merge pe jos pana la scoala sau poti practica un sport – decizia apartine fiecaruia, dar toata lumea ar trebui sa incerce sa faca putina miscare.
Bridgit MendlerCare sunt metodele tale preferate de a te mentine in forma?
Imi place foarte mult sa merg in drumetii, dar imi place de asemenea sa practic yoga si inotul. Probabil nu o fac atat de mult pe cat ar trebui.

Cat de important este sa te simti bine in pielea ta?
Consider ca este foarte important sa te simti bine si increzator in pielea ta. Miscarea si alimentatia au un rol in aceasta poveste, dar este important si sa fii mandru de corpul tau.
Bridgit MendlerUneori este dificil sa fii mandru de corpul tau, daca nu ai incredere in tine…
Trupul tau este un dar si este unic, asa ca este cu siguranta un motiv de mandrie. Fiecare a fost inzestrat cu o conformatie si o dimensiune diferita, si fiecare poate fi frumos in felul sau. Pentru a straluci trebuie doar sa ai incredere in tine.

Ce le-ai spune fetelor care sunt prea preocupate de aspectul lor fizic?
Pentru adolescenti poate fi dificil sa se acomodeze cu faptul ca trupul lor se schimba. Pe masura ce cresti, devii constient de modul in care arati si te compari cu ceilalti. Imi aduc aminte ca mi s-a intamplat si mie in liceu. Eram cea mai mica de inaltime, si mereu paream mai tanara din aceasta cauza. Nu prea aveam incredere in mine.
Bridgit MendlerSi cum ai reusit sa depasesti acest sentiment?
Intodeauna am fost de parere ca e cool sa descoperi stilul vestimentar care ti se potriveste si te avantajeaza. E important sa porti lucruri care ti se potrivesc, dar si sa fii intotdeauna curat si fresh. Daca te simti bine, vei avea mai multa incredere in tine.

Care este cea mai buna metoda de a-ti ridica moralul atunci cand esti putin deprimat?
Daca te simti putin nesigur, trebuie sa iei masuri pentru a-ti recapata increderea in sine. Adu-ti aminte ca esti unic; de asemenea, cred ca poate fi distractiv sa experimentezi cu stiluri diferite. Incurajez acest lucru, de dragul creativitatii.
Bridgit MendlerCat de sigura pe tine esti tu?
Cred ca sunt o persoana increzatoare. Dar increderea de sine nu vine din felul in care arat. Cred ca provine din faptul ca am un sistem de sustinere grozav. Am prieteni minunati si o familie grozava, care imi dau incredere in mine, asa ca nu am nevoie sa arat intr-un anume fel pentru a ma simti valoroasa.

Bafta CharlieNu ratati noile episoade din noul sezon 3 Bafta Charlie la Disney Channel, sambata 12 ianuarie la 9:00!
In primul epison din noul sezon, Faceti loc pentru bebe, Amy doreste sa se mute intr-o casa mai mare, insa Bob si ceilalti nu sunt de acord. Va reusi oare noul bebelus sa creeze incurcaturi chiar inainte de a sosi?

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Ar fi bine sa acorzi mai multa atentie celor apropiati, pentru ca risti sa ai discutii cu parintii din cauza orelor petrecute pe jocurile din telefon. Sigur ca si divertismentul este important, dar nu ar trebui pus pe primul loc inaintea familiei.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cei mai bogati 200 oameni din lume si-au dublat averea in perioada 1994-1998.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Ionele,de ce ti-ai luat sosetele pe dos?!
-Pentru ca pe partea cealalta erau rupte

› vrei mai mult