Simbolul incluziunii de la Cartoon Network - Celebra animatie Craig si Dumbrava - revine pe micile ecrane cu premiera sezonului 5

6 noiembrie 2023, 16:58

Cartoon Network

Cartoon Network va asteapta pe micile ecrane, pentru premiera sezonului 5, unde Craig si prietenii sai vor explora noi tinuturi, in incercarile lor de a gasi Inima Padurii de la marginea orasului Herkleton.

Premiera va avea loc luni, 6 noiembrie, la ora 16:20 la Cartoon Network.

Craig si Dumbrava

Creat de Ben Levitt si Matt Burnett, ce au adus in vietiile copiiilor serialul „Steven Univers”, animatia „Craig si Dumbrava” a devenit un simbol al diversitatii, curiozitatii si aventurii, reflectand totodata angajamentul Cartoon Network de a oferi continut incluziv si educativ, prin impletirea acestor elemente cu divertismentul, specific animatiilor pentru copii.

Cei trei prieteni din orasul Herkleton gasesc intotdeauna o noua provocare – atunci cand sunt impreuna, actiunea ii urmareste la orice pas! Premiera sezonului 5 aduce intriga in prim-plan. Cum Craig, Kelsey si Jp se apropie din ce in ce mai mult de finalul misiunii lor, acela de a gasi Inima Padurii, se vor lovi de diverse obstacole, ce, bineinteles, le vor ingreuna atingerea scopului final. De pilda, cei trei vor intra in competitie cu Pelerina Rosie, raufacatorul misterios ce ii incurca in cautarea lor, pentru a obtine ultimele piese din harta ce conduce spre Inima Padurii. Celelalte metode la care vor recurge cei trei tineri pentru a pune capat cautarii lor pot fi descoperite incepand din 6 noiembrie, numai la Cartoon Network!


Premiera noilor episoade din sezonul 5 „Craig si dumbrava” va avea loc luni, 6 noiembrie, la 16:20 la Cartoon Network.

Difuzat de luni pana vineri, la 16:20, la Cartoon Network.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Ursii Panda nu fac, de fapt, parte din familia ursilor ci apartin unei familii aparte si sunt inruditi cu ratonii.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Culmea matematicii:Sa fii singur si sa te simti in plus

› vrei mai mult