Show de moda canina, concurs de pesti exotici, prezentare de rase canine romanesti si internationale si sedinte foto gratuite pentru pisici cochete si catei cu stil la PetExpo!

6 martie 2024, 12:01

PetExpo Romexpo

16-17 Martie este weekend-ul in care sarbatoarea dedicata animalelor de companie va fi in toi. In Pavilionul Central de la Romexpo, cei mai importanti producatori, importatori si distribuitori de hrana, produse de dresaj si accesorii, cat si companiile care ofera servicii, precum cabinete veterinare, scoli de dresaj si pensiuni pentru animale de companie vor veni in intampinarea vizitatorilor cu oferte speciale pe perioada targului.

Pentru cei care mereu și-au dorit ca patrupedul lor să fie vedetă, Dog Fashion Show este locul potrivit pentru a-și etala cele mai bune ținute și cele mai în vogă accesorii, cu mișcări grațioase în cadrul prezentării de modă canină de sâmbătă după-amiază din Arena PetExpo. Vom deschide show-ul cu manechine patrupede profesioniste, care ne vor arăta rezultatul pe care îl obținem atunci când îmbinăm disciplina dobândită prin dresaj cu un outfit chic. Apoi, să înceapă show-ul propriu-zis cu blănoșii curajoși și pasionați de modă! Însoțiți bineînțeles pe podium de oamenii lor preferați. Primele 3 cele mai apreciate manechine de către public, în baza votului la fața locului, vor fi premiate!
PetExpo Romexpo

Tot sâmbătă, vă invităm la prima competiție dedicată special groomerilor începători, Fresh Talents & Styles – Beginners Grooming Show, sâmbătă 16 martie, de la 12:00. Această competiție este dedicată nu doar celor care au intrat recent în lumea groomingului, ci și celor care, până acum, poate din cauza temerilor sau incertitudinilor, nu și-au încercat încă talentul în lumina reflectoarelor competițiilor.

În plus, iubitorii patrupedelor vor avea ocazia să facă cunoștință duminică de la 11:00 în Arena PetExpo cu o mulțime de rase canine românești și internaționale.

În cadrul PetExpo, vor avea loc și 2 seminarii de "Întrebări și Răspunsuri" oferite de specialiști în educație canină, în cadrul cărora se vor dezbate 2 teme foarte importante pentru orice iubitor de animale: „Pedigree vs Adopție” și „Cum să îți înțelegi cățelul” unde participanții vor afla informații despre rasele care îi interesează, vor înțelege cum să aleagă un cățel potrivit pentru ei, dar și informații utile despre locurile de unde pot cumpăra sau adopta în siguranță. Chiar în cadrul târgului, mai mulți blănoși, căței și pisicuțe, îngrijiți cu dragoste de ASPA, Animal Society și Asociația TNR speră să își găsească o familie a lor.

Bineînțeles, nu vor lipsi și celelalte evenimente dedicate iubitorilor de animale: concursuri cu premii și demonstrații de dresaj. Programul complet din Arena PetExpo se regăsește pe petexpo.ro.

Vizitatorii care vor veni însoțiți de animăluțe au parte de și mai multe suprize pentru blănoși: ședințe foto profesionale gratuite, ședințe de toaletaj și îngrijire gratuite în cadrul Salonului de Beauty, spații de joacă incluse în care își pot testa agilitatea și formă fizică, în timp ce părinții lor primesc sfaturi gratuite de la medici veterinari și dresori profesioniști.

Pentru cei pasionați de lumea apelor, fie că au acasă măcar un peștișor, sau încă visează la asta, îi așteptăm în ambele zile de expoziție la Bucharest International Betta Show, primul concurs INTERNAȚIONAL de pești exotici organizat în România, aflat la cea de-a două ediție.

Bilete disponibile în rețeaua IaBilet.ro, dar și fizic la eveniment. Exclusiv online se pot achiziționa bilete de tip Full Pass pentru ca vizitatorii să se poată bucura la maxim de ambele zile de eveniment.
PetExpo Romexpo

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Dupa in jur de 500 de treceri pe langa Soare, cea mai mare parte a ghetii si gazului unei comete se pierde, ramanand un obiect compus din roca, foarte asemanator ca aspect cu un asteroid.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Lectia 3

Un agent, un angajat la birou si un director de personal ies impreuna de la munca la pranz si, cum mergeau ei catre un mic restaurant sa ia masa, gasesc intr-un morman de gunoaie o lampa cu ulei veche. O freaca si un duh iese la lumina.
- De obicei eu implinesc 3 dorinte dar cum voi sunteti 3, am sa va implinesc cate una la fiecare.
Angajatul de la birou intra repede in fata gesticuland:
- Eu, eu! Vreau sa fiu pe o plaja alba din Bahamas intr-o vacanta care sa nu se termine niciodata si fara sa am griji care sa ma impiedice cumva sa ma bucur de frumusetea vietii.
Nici nu termina bine si puf! angajatul dispare imediat. Agentul iese si el in fata:
- Eu, eu! Eu vreau sa savurez o "pina colada" pe o plaja din Tahiti impreuna cu femeia visurilor mele.
Si puf! si agentul dispare.
- E randul tau, spuse duhul uitandu-se la directorul de personal.
- Vreau ca astia doi sa fie inapoi la birou pana se termina ora de masa.

Morala: Lasati intotdeauna superiorul (ierarhic) sa-si exprime primul dorintele.

› vrei mai mult