Sezonul 2 al serialului T.O.T.S. are premiera pe 19 aprilie la Disney Junior

15 aprilie 2021, 14:20

Disney Junior anunta premiera sezonului 2 al indragitului serial T.O.T.S. pe 19 aprilie, ora 16:30

 T.O.T.S

Serialul urmareste aventurile a doi prieteni, Click, un pinguin tenace si Zglobi, un flamingo plin de bunatate. Ele sunt singurele animale din cele aflate in stagiu de pregatire la Transportul Organizat Al Tuturor Speciilor (T.O.T.S.), care nu sunt berze. Cei doi zburatori invatacei trebuie sa isi foloseasca din plin blândetea pentru a livra bebelusi de animale la familiile lor, peste tot pe glob. in noul sezon, cei doi prieteni au parte de noi provocari din partea nazdravanilor si dragalasilor pui de animale care trebuie predati familiilor lor.

 

Aflat intr-un mic orasel plin de viata, in cer, T.O.T.S. reprezinta un start sigur si magic pentru puii de animale. La sosire, acestia sunt ingrijiti de K.C., un urs koala jucaus, cu spirit liber, care se ocupa de cresa cu dragoste, rabdare si ingrijire specializata. Când soseste momentul sa plece pentru totdeauna la casele lor, fiecare animalut adorabil este pus intr-un cos adaptat nevoilor sale. Fiecare pasare transportoare are un Flypad care arata când a sosit momentul sa trimita inca un pachet de bucurie la destinatie, reunind scumpii puiuti cu familiile lor din intreaga lume.

 

Fiecare episod prezinta doua povesti de 11 minute care evidentiaza utilizarea gândirii creative, a muncii in echipa si a rezolvarii problemelor pentru a inspira telespectatorii prescolari ca exista mai multe modalitati de a atinge un obiectiv. Muzica si joaca au un rol important in serial. Creat pentru copiii cu vârste intre 2 si 7 ani, serialul abordeaza teme precum prietenia, grija, perseverenta si acceptarea diferentelor prin personaje cu care copiii se pot identifica, situatii amuzante si o gama variata de puiuti simpatici.

 

Serialul a fost creat de Travis Braun ("Vampirina" si "Fast Layne"), care are si rolul de co-producator executiv pentru acest program. Vic Cook ("Mickey Mouse Clubhouse") este producator executiv, Chris Gilligan ("Goldie & Bear") este co-producator executiv si regizor, iar Guy Toubes ("The Stinky & Dirty Show") este scenarist. Rob Cantor ("Disney Junior Music Nursery Rhymes") a compus cântecele si versurile acestora pentru serial. TOTS este produs de Titmouse in asociere cu Disney Junior.

 

Puteti urmari secvente din serial AICI.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Reusesti sa termini de citit o carte inceputa mai demult. Deja te gandesti la urmatoarea carte pe doresti sa o citesti.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Alexandru Ioan Cuza - A pricepe este mai important decat a sti.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Care e diferenta dintre o blonda desteapta si un OZN?
OZN-urile s-au m-ai vazut...

› vrei mai mult