Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Doi prieteni discuta: "Ce film ai vazut impreuna cu iubita ta?" "Am dus-o sa vada >" "Cum era?" "Pai, inalta de 2.40m, cheala, cu fata alba ca varul, colti mari,..." "O stiu pe iubita ta, mai, ma refeream la mireasa lui Frankenstein

› vrei mai mult

Cultura generala

Cea mai periculoasa fiara de pa continentul African este considerat bivolul african si nu leul sau alt animal.

› vrei mai mult

Serialul fenomen - Craig si Dumbrava - anunta premiera sezonului 4

9 decembrie 2022, 15:39

Craig si Dumbrava

Cartoon Network va invita sa urmariti noile aventuri magice ale lui Craig Williams si ale prietenilor sai in premiera noilor episoade din sezonul 4 ale indragitei serii.

Premiera va avea loc Luni, 12 decembrie, la ora 16:55 la Cartoon Network.

Animatia a fost creata de Ben Levitt si Matt Burnett, care au dat viata serialului „Steven Univers” in anul 2013. De la premiera sa din 2018, „Craig si Dumbrava” a devenit un fenomen de aceeasi anvergura ca animatia mentionata anterior. Protagonistul povestii revolutionare din punct de vedere social este Craig Williams, un baietel de culoare. Prin acest desen animat, Cartoon Network continua sa difuzeze continut incluziv, cu scopul de a face ca orice copil din lume sa se regaseasca in serialele animate pe care le urmaresc si indragesc.

In premiera sezonului 4, personajele se vor aventura in noi peripetii catre locuri imaginare.
Craig si prietenii sai au calatorit pana in celalalt capat al dumbravii – odata ajunsi aici vor juca diverse jocuri de societate – acestea sunt intotdeauna un mod bun de a-ti petrece timpul intr-o zi ploioasa si mohorata! Insa protagonistii vor realiza curand ca… nu mai sunt in lumea lor, ci in lumea jocului! Acestia vor fi nevoiti sa gaseasca o cale de intoarcere la dragul lor oras, Herkleton.

In alte episoade, Craig va participa intr-o competitie inedita – trebuie sa isi mentina privirea fixa cat mai multa vreme fara sa clipeasca, va ajuta la gasirea unui catelus pierdut, pe numele sau Wildness, si va participa in expeditia condusa de eroii din celalalt capat al dumbravii. Oare vor gasi cascada ascunsa impreuna?

Premiera noilor episoade din sezonul 4 „Craig si Dumbrava” va avea loc Luni, 12 decembrie, la 16:55 la Cartoon Network.

Difuzat de Luni pana Vineri, la 16:55, la Cartoon Network.

inapoi la stiri Clopotel