Serialul "Ciupi-Ciupi si ciupercutele" va avea premiera la Boomerang!

13 aprilie 2021, 12:22

Copacii si desisurile ascund multe secrete, iar sub tufisuri traieste un oras adevarat. Locuitorii sai sunt plini de culoare - fiecare dintre ei are un caracter unic si un dar extraordinar! Noua animatie "Ciupi-Ciupi si ciupercutele" va debuta la Boomerang pe 19 aprilie, la ora 18:00.

 Ciupi-Ciupi si ciupercutele

 

De la un desen, la orasul Mushton

Lumea "Ciupercutelor" a fost creata gratie lui Elfriede de Cocos, care a desenat o ciuperca fermecatoare si a imprimat-o în 3D. Ideea artistului belgian a fost adusa la viata de La Cabane Productions si Thuristar - ei sunt responsabili pentru productia extrem de colorata.

Personajul principal, Ciupi-Ciupi, le va arata celor mai tineri spectatori toate colturile din padurea din Mushton. Grupul sau de prieteni-eroi îi include pe prudenta si stralucitoarea Lilith si pe Chep, care ascund curiozitati neobisnuite în maneca. Ciupi-Ciupi are, de asemenea, o mare abilitate: cu piciorul, el poate simti schimbarile din natura. Datorita acestui fapt, el poate porni sa salveze pamantul înainte de a se întampla un dezastru. De asemenea, sunt ajutati de un Ciupercescu matur - el cunoaste istoria bogata a zonei si are un bat special de întelepciune.

 

Premiera serialului "Ciupi-Ciupi si ciupercutele" are loc luni, 19 aprilie, la ora 18:00, si va fi difuzat zilnic, la Boomerang.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Azi ti-ai dori sa faci primul pas intr-o relatie de prietenie. Iti doresti mai mult, dar inca nu esti sigur/a pe tine.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Prima agentie de turism din lume a fost fondata in 1850.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un avocat batran era pe patul de moarte. Intr-o zi i-a spus sotiei ca a nascocit o cale prin care sa-si poata lua toti banii agonisiti cu el in rai. I-a spus acesteia sa-i puna toti banii in pod, astfel incat sa-i poata lua cu el in drumul sau spre ceruri.

La cateva saptamani dupa moartea avocatului, sotia lui facea curatenie in pod, cand a vazut ca sacii cu bani erau tot acolo. Ce batran netrebnic!, a exclamat ea. I-am spus ca trebuia sa punem banii in pivnita!

› vrei mai mult