"Semnul" - Primul episod special din indragitul serial "Blue" este acum disponibil pe Disney+

17 aprilie 2024, 15:15

Blue

Primul episod special din serialul australian de animatie „Blue” devenit fenomen global a debutat pe Disney+! Se numeste „Semnul” si este cel mai lung episod de pana acum al acestui serial de succes, iubit deopotriva de copii si parinti.

Serialul prezinta povestea lui Blue, o catelusa Blue Heeler adorabila si plina de viata, care locuieste cu mama, tatal si sora ei mai mica, Bingo.

Blue isi foloseste imaginatia si energia fara limite pentru a juca jocuri care se desfasoara in moduri inedite si amuzante, atragand intreaga familie si vecinii intr-o lume plina de aventuri.

In noul episod de 28 minute, familia face fata unor noi provocari atunci cand casa lor este scoasa la vanzare – in plus se mai anunta si o nunta.

Serialul animat este o incursiune autentica in viata unei familii cu copiii prescolari si sarbatoreste bucuria de a invata si a creste prin joaca si amuzament. In plus, serialul este o sursa buna de idei pentru timpul creativ petrecut impreuna.

Acest serial de comedie plin de afectiune a fost creat de Joe Brumm si produs de Ludo Studio, premiat cu Emmy® si BAFTA Children & Young People Awards, pentru Australian Broadcast Corporation si BBC Studios. Blue s-a lansat pentru prima data pe ABC Kids in Australia si a fost un succes masiv atat pentru copii, cat si pentru adulti, fiind cel mai vizionat serial din istoria ABC cu peste 100 de milioane de difuzari.

Blue s-a dovedit deja a fi o experienta autentica de co-vizionare, aducand familiile impreuna in fata televizoarelor si a dispozitivelor de difuzare, oferind in acelasi timp rasete, momente emotionante si mesaje cu impact pentru toate generatiile.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Calugarita este o insecta carnivora foarte feroce, care isi decapiteaza si mananca masculul dupa imperechere.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ce zice un hot de fier vechi cand ajunge prima oara in Paris, in fata Turnului Eiffel?
- Mamaaaaaa, cat fier veeechi!

› vrei mai mult