Secrete pe care numai angajatii Disney World le stiu

23 februarie 2021, 15:54

Disney World este o locatie pe care poti sa o explorezi in continuu si tot vei afla ceva nou de fiecare data. Majoritatea persoanelor care au vizitat acest parc de distractii considera ca au vazut totul. Ei bine, lucrurile nu sunt deloc cum par la prima vedere. Secretele celui mai tare parc de distractii din lume ti le spunem noi.

 Disney World

Salonul Secret - visul fiecarei fetite

Kingdom Kutters - Chiar daca acest salon este doar pentru membrii echipei cateodata se mai intampla ca angajatii sa ofere coafuri marca Disney. Acest lucru impresioneaza fiecare fetita si o face sa se simta speciala.

Membrii echipei trebuie sa poarte intotdeauna o eticheta ce include numele acestora chiar daca acesta e un pseudonim

Etichetele de nume sunt obligatorii pentru uniforma fiecarui membru al personalului. In cazul in care il pierd acestia poarta unul provizoriu.

Muzica rasuna in difuzoare mereu

Da, chiar si atunci cand show-ul s-a terminat iar vizitatorii au plecat muzica magica rasuna pe intreg teritoriul parcului.

Angajatii nu pot recunoaste celebritatile

Chiar daca sunt in contact cu o persoanã celebra acestia nu au voie sa solicite un autograf sau sa faca o poza.

Personalul de la Disney nu spun niciodata „Nu stiu”

In cazul in care unui membru din echipa i se pune o intrebare, acesta trebuie sã aiba intotdeauna un raspuns. Raspunsul cu „Nu stiu” este absolut inacceptabil. Ei trebuie sa aiba un raspuns la orice intrebare.

Urletele Turnului Terorii sunt false

Sunetele pe care le auziti sunt false. Acestea sunt in mare parte inregistrate si sunt redate prin difuzoare. Daca ascultati cu atentie s-ar putea sa observati cat de asemanatoare sunt.

Piata Libertatii nu are bai

Pastrand lucrurile autentice din epoca coloniala, nu exista bai aici. Pentru a merge la toaleta va trebui sa ajungi la un alt tinut.

Exista un cod timp de asteptare

Exista de asemenea un cod secret al timpului de asteptare pentru The Haunted Mansion si Tower of Terror.

Trezeste-o pe Tinkerbell

Daca sunteti unul dintre primii vizitatori ai Disneyland-ului, mergeti neaparat la magazinul Tinkerbell’s Treasures din Fantasyland pentru o experienta magica. Puteti cere unui membru al echipei sa o „trezeasca pe Tink” si veti avea parte de o mica ceremonie completata cu lumini si efecte sonore.

Cat de reale sunt mirosurile de la Disney?

Mirosurile pe care le simti aici nu sunt reale. In spatele celor simtite se afla un sistem de pompare a mirosurilor false, cum ar fi produsele proaspete de panificatie de pe Main Street sau apa sarata. Acest lucru se realizeaza pentru o experienta cat mai aproape de realitate.

Castelul Cenusaresei

Acesta este un alt loc ascuns si magic. Aici veti observa un mobilier din secolul al XVII-lea, o pardosea cu mozaic chiar si un ceas care arata intotdeauna ora 23:59.

Unii membri ai personalului detin informatia mai bine decat alții

Din spusele unui fost angajat, membrii echipei cu tura de dimineata tind sa fie mai informati decat cei care vin dupa pranz. Deci, daca aveti intrebari dificile despre parc cunoasteti pe cine sa intrebati.

Exista o multime de tuneluri ascunse

Exista o intreaga retea de tuneluri sub parcul Magic Kingdom.

Testeaza-ti cunostintele despre Disney in sectiunea Teste din site-ul clopotel.ro

Redactia clopotel.ro

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Sunt aproximativ 540,000 de cuvinte in limba engleza, cam de 5 ori mai multe decat erau pe vremea lui Shakespeare.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Nicu ii spune mamei: -Mama,putem sa luam elefantul acasa? -Dar cu ce o sa-l hranim? -Cu nimic,doar aici scrie"Hranirea animalelor e strict interzisa

› vrei mai mult