Se lanseaza MEGAMAX in Romania, din 19 noiembrie! Fii cu ochii pe TV!

16 noiembrie 2012, 11:48

Chello Central Europe a adus in Romania un nou canal de televiziune destinat copiilor, Megamax.
 
Adresat in special baietilor cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani, Megamax propune o nisa cu emisiuni de animatie si aventura, care provin de la cei mai mari distribuitori din lume si care sunt unice pe piata de televiziune.

Iron Kid 3 
Canalul va fi dublat integral in limba romana si va fi difuzat timp de 6 ore, zilnic, in intervalul orar 14:00 – 20:00. Din ianuarie 2013, emisia Megamax va creste cu 3 ore iar incepand cu luna aprilie, Megamax va fi difuzat pe parcursul intregii zile.

Mustati Rasucite

Serii care au inregistrat un mare succes in strainatate, precum Transformers, Twisted Whiskers, Dex Hamilton sau Iron Kid vor fi difuzate pe acest post in premiera in Romania. Personajele cheie, Spark-e si I-ron, doi roboti din alta dimensiune, isi vor face simtita prezenta in multe din emisiunile postului. De asemenea, Megamax este primul canal de televiziune pentru copii care aduce un continut de programe cu teme sportive. Structura programelor a fost conceputa tinand cont de nevoile identificate in nisa de profil.
MetaJets 
  “Au trecut 12 ani de la lansarea cu succes a celui mai iubit canal de desene animate pentru copiii de pana in 12 ani, Minimax, iar micii telespectatori au crescut si astazi se afla la varsta la care educatia este un element fundamental in dezvoltarea lor. Astfel, s-a nascut idea de Megamax, un post tv adresat baietilor, care ii indruma sa devina eroi, aparatori ai valorilor umane. Megamax s-a lansat exact la momentul potrivit, cand am constatat existenta unor nevoi reale pe aceasta nisa, dorindu-ne sa fim alaturi in continuare de publicul nostru”, declara Levente Málnay, CEO Chello Central Europe.
Armada Transformatorilor 
Megamax se va alatura portofoliului variat de canale Chello Central Europe. Experienta si notorietatea companiei au contribuit la dezvoltarea si lansarea acestui nou canal tematic, a carui scop este acela de a asigura un continut tv de calitate.
 
Din portofoliul companiei mai fac parte: Minimax, TV Paprika, Sport1, Romantica, MGM Channel si multe altele.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Viteza cu care zboara mingiile pe o masa de ping-pong este de aproximativ 160 km/h.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Soldat, du-te si uda florile din curte...
- Dar ploua afara dom colonel.
- Nu-i nimic, iti iei umbrela.

› vrei mai mult