Scolaresti la Carturesti. Scoala este mai usoara, indiferent cum se desfasoara

22 septembrie 2020, 14:30

Carturesti

Anul scolar 2020-2021 este unul atipic pentru elevi, parinti, profesori, iar la Carturesti gasesti ordinea si materialele de care ai cea mai mare nevoie
 in tot haosul cu masti, panouri de plexiglas, dezinfectant, scenarii care se schimba in functie de situatia epidemiologica.

Scoala este inca la inceput si goana dupa rechizite, manuale, ghiozdane este in toi, mai ales ca nu toti elevii au mers inca, efectiv, la scoala. Cauti o oferta completa de manuale scolare si auxiliare? O vizita fizica sau online la Carturesti te va ajuta sa gasesti toate manualele de care ai nevoie, cele mai cool rechizite si ghiozdane in care sa incapa toate, plus reduceri speciale.

"Scolaresti la Carturesti" se asorteaza cu scenariile dupa care invata copiii

Campania Scolaresti la Carturesti vine anul acesta cu o oferta bogata, asortata cu scenariile mari de desfasurare a cursurilor si, cel mai important, cu orice tip de buget.

Scoala poate fi mai usoara, indiferent cum se desfasoara, cu tot ce gasesti pe carturesti.ro.

Anul acesta pe rafturile fizice si virtuale ale librariilor Carturesti poti gasi toate manualele scolare avizate pentru anul in curs, pentru toate clasele, indiferent de autori si edituri.

Pentru copiii din clase mici aveti pregatite o multime de caiete speciale, caiete de lucru, fise interdisciplinare.

De asemenea, aveti la dispozitie bibliografie scolara si cursuri de limbi straine, rechizite de tot felul, accesorii funky sau gadgeturi de neratat pentru cei mai mici sau mai mari.

Si in librariile Carturesti, si online poti beneficia, pana pe 15 octombrie, in limita stocului disponibil, de reduceri colorate: rosii – 30%, galbene – 20% si verzi – 10%. Poti cumpara, la preturi accesibile, tot "arsenalul" de care are nevoie un elev: ghiozdane cu roti, tip troller, rucsacuri clasice, rucsacuri cu supereroi sau cu personaje haioase ori cu "vedete" Disney, caiete clasice si speciale, articole de papetarie, instrumente de scris si desenat si colectia completa de manuale pentru toate clasele.

Nu am uitat nici de prescolari, iar pentru ei sunt pregatite o multime de auxiliare, rechizite si accesorii care le vor face si mai frumoase zilele de la gradinita. Rucsacuri Happy Sammies sau Disney, manuale de romana, matematica, limbi straine, materiale interdisciplinare, materiale pentru arte vizuale (carti de colorat, creioane, carioci) si jocuri de creatie - si pentru cei mai mici invatacei se gasesc de toate la Carturesti.

Sa nu uitam, insa, ca nu doar copiii scolaresc, ci, odata cu ei, o fac si parintii, si profesionistii din educatie, asa ca la Carturesti exista recomandari de lectura si pentru ei.

Raftul pentru parinti are pregatite carti pentru copii, pe segmente de varsta, carti pentru parinti in limba romana si in limba engleza si board games educative. Pe Raftul pentru formatori vei gasi ideile cu care altii si-au propus sa schimbe lumea, recomandari benefice si adevarate surse de inspiratie ce te vor calauzi daca faci parte din categoria educatorilor si a dascalilor.

Raftul Teach for Romania poate fi o sursa de inspiratie pentru orice profesor aflat in cautarea unor tehnici noi de a adapta programa scolara astfel incat ea sa devina atractiva pentru elevi, iar Raftul Supererou este unul cu lecturi menite sa combata anxietatea scolara.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cea mai mare pasare de pe Pamant este strutul. Are o inaltime de 2,7 m si poate atinge greutatea de 156 kg. Traieste in regiunile tropicale din Africa.

› vrei mai mult

Bancul zilei

iisus hristos se plimba prin desert,il cauta pe d-zeu.deodata vede un mosh amarat, cam slab cu vederea si-l intreaba
iisus:-ce faci mosule singur prin deshert?
moshul:-imi caut fiul!!!
i:si cum arata fiul tau?
m:are urme de cuie in palme
i:daaaa??inseamna ca tu esti TATA!!!!
m:PINOCHIO!!!!!

› vrei mai mult