Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

- Cum a fost intilnirea pe nevazute? il intreaba un student pe colegul de camera.
- Nasoala! Tipa a aparut cu un Rolls Royce din 1932.
- Pai asta-i o masina foarte scumpa. Ce a fost asa rau?
- Era proprietara originala.

› vrei mai mult

Cultura generala

Porumbelul voiajor este animalul domestic ce poseda cel mai bun simt al orientarii; cand este transportat spre o destinatie oarecare intr-un vagon inchis si pe rute oricat de incalcite, el, odata eliberat, regaseste locul de unde a plecat, chiar si la o distanta de 2000 km.

› vrei mai mult

Scoala online de engleza pentru copii nr. 1 a Europei, acum si in Romania

21 octombrie 2021, 19:40

Scoala online de engleza pentru copii

In 2019, cand pandemia Covid-19 a intrat in vietile noastre, nimeni nu banuia ce efecte ar putea avea limitarea interactiunii fizice. Pentru o mare parte din populatie, educatia calitativa era posibila doar daca avea loc fata in fata. A studia de acasa, online si a avea performante academice pareau a fi doua idei greu de contopit, insa prezentul ne arata o alta realitate.

Iar Novakid, desemnata de compania de consultanta J'son&Partners drept „scoala online de limba engleza pentru copii numarul 1 a Europei”, in 2021, o demonstreaza in fiecare zi, in practica.

O companie edtech (educational technology), Novakid a reusit sa combine utilizarea realitatii virtuale ori augmentate, a teoriilor si practicilor educationale in maniera cea mai benefica pentru copii. 

Novakid se adreseaza copiilor de 4-12 ani si este alegerea a sute de mii de parinti din 36 de tari pentru cursuri online de limba engleza. Cum a reusit sa ajunga aici? Cu mult inainte de „scoala online”, inca din 2017, fondatorii Novakid au vazut potentialul acestui segment de activitate, prin analiza atenta a nevoilor copiilor.

Ani de cercetare si dezvoltare au dat viata unui concept inovator de predare, punand accent pe caracteristicile psihologice ale copiilor de varste diferite.

 

„Lucrurile care sunt cu adevarat importante din punct de vedere psihologic atunci cand inveti o limba straina online sunt ascultarea limbajului, interactiunea cu o persoana si eliminarea fricii de a nu intelege ceva. Novakid isi propune sa recreeze conditiile in care un copil a fost capabil sa-si invete limba materna”, subliniaza Max Azarov, co-fondator si CEO Novakid.

 

Drumul spre performanta

 

Novakid, asemenea parintilor, isi doreste sa ofere atentie exclusiva fiecarui copil. Pentru aceasta, pune la dispozitie peste 1.000 de profesori vorbitori nativi de limba engleza, ce au o experienta de minimum doi ani de predare si detin diplome internationale/certificate CELTA, TEFL, TESOL, TKT.

 

Mai mult decat atat, profesorii autorizati sa predea pe platformele Novakid utilizeaza metode inovatoare de predare, exclusive, precum metoda de raspuns fizic total si metoda dialogului. Ce inseamna, mai exact? Ei bine, profesorii nu realizeaza doar prezentari cu diapozitive, ci interpreteaza materialul cu ajutorul gesturilor/mimicii pentru fiecare elev, in cadrul cursurilor individuale.

Este bine cunoscut faptul ca inteligenta artificiala creeaza un mediu dinamic, ce imbunatateste angajamentul copiilor si le dezvolta inteligenta si gandirea analitica. Utilizarea tehnologiei VR, de pilda, contribuie la cresterea motivatiei, la dezvoltarea unor perspective noi, dar si la majorarea gradului de empatie.

 

Daca va intrebati cum ramane cu evaluarea, aflati ca este una periodica si se realizeaza in functie de nivelul fiecarui cursant. Pentru o pregatire suplimentara, cei mici pot accesa o platforma de jocuri interactive, aprofundandu-si cunostintele.

 

Dupa cum afirma si Dmitry Malin, co-fondator si COO Novakid, „platforma Novakid pune accentul pe personalizarea, extragerea si analiza datelor, asistate de inteligenta artificiala, pentru cea mai buna experienta de invatare”, actiuni cu un impact imposibil de ignorat si niste rezultate admirabile.

 

Accesand site-ul https://www.novakidschool.com/ro/ puteti vizualiza activitatile propuse, profilul profesorilor, dar si ofertele disponibile.

Sectiunea de „intrebari si raspunsuri” va poate ajuta sa clarificati cele mai des intalnite dileme ale parintilor.

Novakid school fondatori

inapoi la stiri Clopotel