Scoala Altfel la The Light Cinema

4 martie 2014, 16:02

Dragi copii, profesori si parinti,

The Light Cinema, ca si in anii precedenti, vine in intampinarea si sprijinirea saptamanii Scoala Altfel cu o oferta speciala si accesibila de filme educative si distractive dedicata tuturor participantilor, dar mai ales copiilor.  Am pregatit pentru Scoala Altfel tarife si pachete speciale personalizate pentru grupurile de elevi.  

Oferta Speciala la The Light Cinema pentru grupuri de minim 30 persoane (copii sau adulti), in perioada 7-11 Aprilie 2014:

1.    “Biletul Special” – 10 lei /persoana (elev sau adult). Include  1 bilet de cinema valabil pentru orice film 2D/3D. Acest tarif special ofera o reducere de 35% pana la 45% fata de tariful afisat la casele de bilete.

2.    “Pachetul Special” – 20 lei / persoana (elev sau adult). Include 1 bilet de cinema valabil pentru orice film 2D/3D si un Meniu (compus din suc Cappy Pulpy si Popcorn). Acest pachet special ofera o reducere de 30% pana la 50% fata tarifele afisate la casele de bilete.
Scoala Altfel la The Light CinemaVa asteptam cu drag la The Light Cinema sa descoperiti o lume noua incitanta si creativa, sa traiti experiente distractive si educative impreuna cu cei mai populari eroi de cinema: Tarzan si Jane (Tarzan 3D), TinkerBell si Zanele Disney (Zana Pirat 3D), Blu si Jewel (Rio 2), Peabody si Sherman (Dl. Peabody si Sherman 3D) , Capitanul America (Razboinicul Iernii 3D), in cele mai noi filme digitale care vor fi difuzate pe marile ecrane la The Light Cinema in perioada 7-11 aprilie 2014.

De asemenea, Patinoarul Unic Ice din Liberty Center a pregatit o oferta speciala pentru toate grupurile de copii care vin sa vizioneze filme la The Light Cinema in perioda 7-11 aprilie 2014, astfel: La fiecare achizitie a 4 bilete intrare patinoar: se ofera 1 bilet gratuit! Oferta la patinoar este valabila doar pentru grupurile care au achizitionat bilete film la The Light Cinema.
Tarife speciale Bilete Patinoar in perioada 7-11 aprilie 2014:  10 lei – 90 min (fara inchiriere patine); 15 lei – 90 min (patine incluse)

In centrul comercial Liberty Center vor fi organizate evenimente dedicate programului Scoala Altfel: activitati practice, concursuri, ateliere de creatie pentru copiii de toate varstele.
    
Detalii contact:

•    Rezervari si Programari pentru vizionare filme la The Light Cinema se pot face la info@lightcinemas.ro sau 0732.300.150/154. Insotitorii copiilor primesc gratuitate in functie de marimea grupului. Mai multe informatii legate de  filme si programul The Light Cinema  gasiti pe pagina cinematografului: www.lightcinemas.ro
•    Rezervari si Programari la Patinoarul Unic Ice se pot face la email: unic_tour@yahoo.com sau tel: 0720 696 044 / 0765 567 894
•    Pentru mai multe informatii referitor la activitatile desfasurate in Liberty Center va rugam sa accesati pagina de Facebook a Centrului Comercial: www.facebook.com/LibertyCenterMall sau sa contactati reprezentantii Liberty Center la email: contact@libertycenter.ro  sau tel. : 021.369.98.60   

Speram ca va plac propunerile noastre pentru Scoala Altfel si va asteptam cu mic, cu mare la The Light Cinema, Patinoarul Unic Ice si Liberty Center  in perioada 7-11 Aprilie 2014.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Esti intr-o perioada mai dificila, mai ales din punct de vedere sentimental. Daca esti implicat/a intr-o relatie invata sa fii mai receptiv/a fata de partener/a! Altfel, asteapta-te sa primesti multe reprosuri din partea lui/ei!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Este imposibil sa stranuti cu ochii deschisi.

› vrei mai mult

Bancul zilei

O blonda se uita la un suc o ara fiindca pe el scria concentrat ! :-))))))

› vrei mai mult