Samsung anunta echipa de gaming GRLpower, in cadrul programului PlayOn

20 noiembrie 2020, 12:03

Samsung

Samsung Romania a desemnat membrii GRLpower, o echipa de gaming cu componenta exclusiv feminina, formata din cinci creatoare de continut de gaming din Romania.

Echipa a fost formata in urma unui concurs derulat pe canalul de Youtube al Samsung Romania, in perioada 5 octombrie si 2 noiembrie 2020, ca parte a programului PlayOn with Samsung. Principalele criterii de selectie a membrelor echipei au fost originalitatea clipurilor inscrise, felul in care streamerii au performat in jocurile preferate si interactiunea cu comunitatea lor.

"Ne bucuram ca putem anunta astazi prima echipa de gaming a Samsung formata exclusiv din fete. A fost o provocare sa identificam cele mai bune cinci creatoare de continut de gaming, dintr-un numar atat de mare de fete inscrise. Prin cooptarea noilor membre ale echipei GRLpower, care face parte din programul #PlayOn with Samsung, dorim sa transmitem un semnal pozitiv catre comunitatea femeilor care activeaza in domeniul tehnologiei si al gaming-ului", a declarat Simona Panait, Director de Marketing si Online Samsung Romania si Bulgaria.

Peste 80 de fete care s-au inscris au intrunit conditiile de eligibilitate si au intrat in procesul de jurizare, din care au facut parte creatorii de continut de gaming Antonia Nuckle si Maximilian Ioan.

Cele cinci membre ale echipei GRLpower sunt Antonia Nuckle, Alecsandra Beatrice, Roberta AmR, MeowmyTTV si Reddysh. Acestea sunt cunoscute pentru gaming skills foarte bune intr-o varietate de titluri populare, de la jocuri de tip shooter pana la MOBA.

Prima aparitie in formula completa a echipei Samsung GRLpower va avea loc sambata, 21 noiembrie, in cadrul evenimentului Bucharest Gaming Week, la standul virtual Samsung, unde acestea le vor oferi fanilor detalii despre experienta lor si vor oferi o demonstratie de gaming in echipa.

Echipa de gaming GRLpower va folosi smartphone-ul Galaxy Note20 Ultra, unul dintre cele mai puternice device-uri de gaming, pentru sesiunile lor de mobile gaming. Galaxy Note20 integreaza un display dinamic AMOLED 2X si o rata de refresh de 120Hz, fiind echipat cu cel mai rapid procesor dintre toate dispozitivelor Galaxy.

Samsung va fi partenerul de mobile gaming al celor cinci fete si le va sprijini in dezvoltarea de continut de gaming de calitate pentru comunitatile lor de Youtube si Twitch atat in stream-uri realizate individual, cat si ca echipa de gaming.

Platforma #Playon with Samsung reuneste actiunile brandului din zona de gaming, precum participarea la evenimentele de profil sau diferite proiecte speciale de continut.

Samsung isi continua astfel angajamentul global si local in comunitatea de gaming, bazat atat pe afinitatea ridicata a fanilor Samsung pentru gaming, cat si pe dezvoltarea unui portofoliu variat de produse dedicate, de la smartphone-uri si tablete pana la monitoare, televizoare si alte componente hardware.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Este o zi buna pentru a incepe activitati noi, mai ales cu prietenii. Capacitatea de comunicare este excelenta si te va ajuta sa legi cu usurinta noi prietenii. Totusi, e bine sa nu iei decizii importante de unul singur.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cel mai lung fluviu din Africa este Nilul. Acesta masoara 6.670 km lungime.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Cum bagi o girafa in frigider din 3 miscari?
-Deschizi frigiderul, bagi girafa, inchizi frigiderul.

-Cum bagi un elefant in frigider din 4 miscari?
-Deschizi frigiderul, scoti girafa, bagi elefantul, inchizi frigiderul.

-Leul a convocat o adunare. Toate animalele erau prezente in afara de una. Cine lipseste?
-Elefantul din frigider.

-Te afli in fata unui rau plin cu crocodili. Cum il vei traversa?
-Inotand, caci crocodilii sunt la adunarea cu leul.

› vrei mai mult