Samsung Electronics Romania si Destiny Park prezinta "Scoala Viitorului"!

10 ianuarie 2024, 18:11

Samsung Destiny Park

Un parteneriat ce aduce laolalta tehnologia si educatia pentru cei mici 


Samsung aduce in primul centru de edutainment din Romania cele mai noi tehnologii ale companiei prin intermediul carora cei mici isi vor putea dezvolta noi abilitati si competente pentru viitor


Samsung Electronics Romania devine noul partener al Destiny Park, primul parc de edutainment (invatare prin joaca) din Romania si cel mai mare din Europa de Est. Odata cu acest parteneriat, compania isi propune sa faciliteze accesul copiilor, dar si parintilor aflati in cautare de noi oportunitati de dezvoltare si educatie prin joaca pentru cei mici, la cele mai noi tehnologii Samsung disponibile intr-un cadru relaxat si accesibil tuturor.

,,Suntem incantati sa anuntam parteneriatul cu Destiny Park. Prin aceasta colaborare, ne-am propus sa facilitam accesul copiilor la cele mai noi inovatii. Vorbim de o noua generatie, una tech-savvy, prin urmare, credem ca este important sa ii indrumam pe copii in utilizarea inteligenta a acestor tehnologii pentru propria lor dezvoltare. Destiny Park devine, astfel, locul potrivit in care cei mici vor avea ocazia sa exploreze Galaxia noastra prin joaca si sa descopere cum tehnologia din spatele unor produse performante ii poate ajuta in viata lor de zi cu zi.”, a declarat Raluca Marin, MX Campaigns Manager la Samsung Electronics Romania.

“Scoala viitorului in Destiny Park inseamna de acum inainte Samsung si ne bucuram ca putem oferi copiilor si meseria de profesor. A educa si a darui din cunostintele tale este una dintre cele mai frumoase si nobile profesii. Parteneriatul cu Samsung este pentru noi dovada clara ca misiunea noastra de a educa copiii prin joaca a fost inteleasa. Destiny Park este un proiect unic in Romania, iar experientele dezvoltate cu Samsung sunt convinsa ca vor fi repede iubite de cei mici. Pana la urma, cui nu ii place sa se joace de-a profesorul sau ce copil nu viseaza acum sa fie creator de continut? Noi spijinim educatia nonformala din Romania, iar parcul nostru din Baneasa reprezinta, cu siguranta, o abordare inovativa a invatarii. Asadar, ii asteptam pe copiii intre 4 si 14 ani sa descopere aceste activitati noi si speram ca de la an la an, generatiile care vin sa inceapa sa isi descopere destinul, pasiunile si de ce nu, meseriile viitoare, la noi in parc. ” – Ana-Maria Pascaru, Director de Marketing Destiny Park.


Cum se imbina tehnologia Galaxy cu educatia si divertismentul

Pe parcursul anului 2024, Samsung ii asteapta pe parinti alaturi de copii la Destiny Park in cele doua zone experientiale unde invatarea prin joaca se imbina cu tehnologia de top. Copiii vor putea descoperi ,,Scoala viitorului”, o zona in care cei mici vor avea ocazia sa experimenteze rolul de profesor. Cea de-a doua zona este dedicata viitorilor creatori de continut, unde copiii vor invata cum sa produca continut pentru retelele de socializare, podcasturi, dar si cum sa editeze fotografii sau clipuri video.

„Invatarea prin joaca este esentiala in dezvoltarea oricarui copil. Destiny Park este locul in care cei mici descopera meserii si experiente create special pentru a ii ajuta sa capete noi abilitati de comunicare, pentru a se dezvolta emotional, a-si pune in valoare capabilitatile motrice si creative. Copiii intra intr-un univers unde se joaca de-a oamenii mari, intr-un cadru sigur si bine gandit. Este important sa spun ca cei care interactioneaza cu copiii sunt oameni creativi care vin din domenii precum psihologie, actorie, sau educatie, si sunt pregatiti de mine pe baza metodologiei All About Parenting, pentru a le oferi copiilor cele mai reusite experiente. Este foarte important sa stii cum sa vorbesti, cum sa te comporti si mai ales, cum sa trezesti curiozitatea unui copil, pentru a-l putea apoi inspira si incuraja. Si acest lucru se va intampla de acum inainte si in cadrul Scolii viitorului Samsung si a experientei de creator de continut.” - Urania Cremene, expert parenting si ambasador Destiny Park.

Cele doua zone Samsung din cadrul Destiny Park vor fi dotate cu cele mai noi produse din gama Galaxy, printre care Galaxy S23 Ultra si tablete din seria Tab S9 + si Tab S9 Ultra.

Galaxy S23 Ultra redefineste experienta premium pe un telefon. Seria Galaxy S23 dispune de camere foto care ofera utilizatorilor mai multa libertate in a-si explora creativitatea, dar si cea mai rapida grafica mobila din lume datorita platformei mobile Snapdragon® 8 Gen 2 pentru Galaxy.

Dispozitivele din seria Galaxy Tab S9 sunt si ele echipate cu procesor Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile care asigura experiente optimizate de joc, dar si vizionare a unei emisiuni de televiziune sau a unui film la cele mai inalte standarde, pe un ecran de dimensiuni mari.

O noua initiativa Samsung pentru dezvoltarea tinerilor din Romania

Acesta nu este primul parteneriat destinat educatiei digitale pe care Samsung l-a dezvoltat pana acum. Programul SEED (Samsung Ecosystem for Education Development), lansat in 2022 cu scopul de a contribui activ la un viitor mai bun al educatiei din Romania este inca una dintre initiativele companiei prin care isi propune sa contribuie la dezvoltarea competentelor digitale ale copiilor, dar si adultilor deopotriva.

Prin intermediul SEED, compania a dotat in 2023 diferite centre educationale din Romania (Colegiului National "Scoala Centrala", Bucuresti, Universitatea de Vest din Timisoara (UVT), Colegiul National ,,Emanuil Gojdu” din Oradea, Colegiul National ,,Ferdinand I” din Bacau). cu cele mai noi tehnologii Samsung, inclusiv cu solutii pentru predare la distanta. Samsung sustine, de asemenea, si un program de formare dedicat profesorilor, astfel incat acestia sa isi dezvolte competente digitale adecvate unui sistem modern de educatie.

O alta initiativa prin care Samsung isi propune sa contribuie la dezvoltarea tinerilor din Romania este si competitia anuala Solve For Tomorrow. Prin intermediul Solve for Tomorrow, Samsung Electronics Romania cauta tineri hotarati sa modeleze viitorul tarii cu ajutorul ideilor inovatoare.

Competitia se adreseaza elevilor de liceu cu varsta intre 16 si 18 ani dornici sa produca o schimbare in comunitatea din care fac parte imbinand tehnologia si educatia cu solutiile eficiente si sustenabile. Mai multe informatii despre Solve For Tomorrow pot fi gasite aici: https://www.samsung.com/ro/solvefortomorrow/

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Cel mai bun prieten/a nu trece prin clipe fericite in aceaasta perioada. Isi doreste sa aiba din partea ta mai multa sustinere si respect.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Inima bate de 101 000 ori pe durata unei zile. Pe timpul vietii va bate de aproximativ 3 miliarde de ori si va pompa 400 milioane de litri de sange.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un scotian merge la un bar si comanda obere la halba. Dupa ce i se aduce berea observa o musca in ea si spune:
-Barman in berea asta este o musca !!!
Barmanul raspunde:
-Domnule, zgarcit mai esti si dumneata. Cat poate sa bea o musca?

› vrei mai mult