Sam, Eugenie si Washington incep aventura la Megamax!

14 octombrie 2015, 10:38

La Megamax, in noul serial „Zip Zip” ce va avea premiera pe 21 octombrie la ora 16:00, vom avea parte de situatii hazlii dar si emotionante.
Sam, Eugenie si Washington incep aventura la Megamax!Animalele salbatice doresc sa-si schimbe modul si locul in care traiesc. Incercarea lor duce la o serie de intamplari amuzante ce ii vor incanta pe micii telespectatori. Explozia de veselie dar si momentele grele prin care sunt nevoiti sa treaca protagonistii, vor face ca cele 52 de episoade ale serialului "Zip Zip" sa fie printre preferintele fiecarui mic privitor.
Sam, Eugenie si Washington incep aventura la Megamax!Acest nou serial, este un desen animat recomandat copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani.

Sam, Eugenie si Washington va invita sa-i urmariti in aventura lor prin lumea civilizata.

Zip Zip
Sam, Eugenie si Washington incep aventura la Megamax!PREMIERA: 21.10. ora 16:00 -  zilnic

Vulpea Washington, mistretul Sam si Eugenie, sora mai mica a lui Sam, s-au saturat sa traiasca inghesuiti in padure. Isi doresc confortul suburbiilor si decid sa se mascheze drept animale de companie obisnuite. Pana acum, nimeni nu le-a descoperit secretul, insa instinctele salbatice ale echipei ies la iveala tocmai in cele mai neinspirate momente, ceea ce naste multe situatii haioase si emotii. Desi au reusit sa imblanzeasca noul lor mediu de viata, greul de-abia acum incepe!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Esti foarte concentrat/a pe activitatile tale si uiti sa mai interactionezi cu familia. Un pic de comunicare nu strica cu fratele, sora, tata sau mama.

› vrei zodia ta

Cultura generala

In 1894, Lordul Kelvin spunea ca radioul nu e de viitor; a prezis si ca aparate de zbor mai grele decat aerul sunt imposibil de fabricat.

› vrei mai mult

Bancul zilei

culmea yoga:sa-ti tragi un cap in gura

› vrei mai mult