Sa jucam Gumball Party!

10 decembrie 2020, 13:35

Gumball Party

Un nou joc digital GRATUIT s-a lansat

Cartoon Network a lansat jocul Gumball Party - o aplicatie noua, care permite participarea mai multor jucatori, in aceeasi camera. Aplicatia se adreseaza copiilor si familiei, incurajandu-i sa faca lucruri impreuna si sa se distreze in timpul sarbatorilor, folosind o tableta sau un smartphone.

Alegeti ca personaj pe unul dintre locuitorii din Elmore, aruncati zarurile virtuale si concurati pentru a dovedi cine este cel mai bun! in aceasta aplicatie mobila, familiile se reunesc pentru a se bucura de jocuri cu ritm rapid - Elmore, Vidul, Casa bantuita si Fabrica de curcubeie - fiecare cu regulile si stilul sau de joc. Gumball Party poate fi jucat de pana la patru persoane simultan sau ca un singur jucator impotriva adversarilor. Fiecarui jucator i se atribuie un colt de tabla si este incurajat sa treaca peste diferite provocari, pentru a castiga. 

Puteti alege unul dintre cele opt personaje preferate de fani din Uimitoarea lume a lui Gumball, inclusiv pe Gumball, Darwin, Anais, Nicole, Richard, Penny, Carrie si Tobias. Aplicatia vine cu primul tablou de joc, stabilit in Casa bantuita, disponibil gratuit, iar pasionatii pot continua sa deblocheze si sa se bucure de trei table de joc suplimentare printr-o mica achizitie in aplicatie. Fiecare tabla de joc este 3D, cu iluminare, animatie, efecte speciale si muzica proprii.

Gumball Party Game este GRATUIT si poate fi descarcat ACUM din App Store si Google Play.

Gumball Party

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Jack Mercer a fost vocea pentru Popeye Marinarul timp de 45 de ani. Popeye Marinarul este un cunoscut personaj de desene animate, indragit de copiii din toata lumea. El era ilustrat ca fiind un marinar musculos, mereu cu o pipa in gura, ce calatorea in intreaga lume trecand printr-o sumedenie de aventuri.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Vad ca injuri mult,Mihai!
-Cum sa injur eu , neinsemnata de nimic pe o planeta cu creieri de molusca in cap fir-ai tu sa fi.

› vrei mai mult