Sa inceapa cursa!

29 aprilie 2013, 10:51

Pe locuri... Fiti gata....Start! Sa inceapa cursa! Ne mai trebuie doar o masinuta de mini cross, o mini motoreta sau un kart si suntem gata pentru curse in aer liber, prin parcuri si gradini. Urca-ti piciul la volanul unei jucarii de exterior si se va distra garantat, devenind un adevarat Michael Schumacher in „curse” spectaculoase de Formula 1!
Sa inceapa cursa!Pentru a ne pregati de „curse”, am realizat o mica cercetare pe internet si am descoperit oferte interesante de jucarii potrivite copiilor de varste diferite. Atragatoare este promotia celor de la eMAG.ro, cu reduceri substantiale pentru jucariile de exterior.
Cel mai mult ne-au placut doua kart-uri din promotie, anume Ferbedo - Kart Air Racer si Dohany - Go Kart Formula 1. Au o multime de compotente distractive precum pedale, volane, frane de mana si, bineinteles, design atragator.
Sa inceapa cursa!Totodata, in decizia noastra, este important sa ne indreptam catre un kart de inalta calitate, pentru a fi siguri ca cel mic se bucura de confort, siguranta si sa aiba parte de fiecare data de curse pe cinste! Unele kart-uri au si scaune ajustabile, fiind utilizabile pentru perioade lungi de timp, de exemplu intre 5 si 11 ani.

Profitati acum de oferte si de vremea frumoasa. Distrati-va in aer liber impreuna cu copiii!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Planeta Neptun face o rotatie completa in jurul axei sale in 16 ore (Pamantul o face in 23 de ore 56 minute si 4 secunde).

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un medic veterinar facea un studiu asupra puricilor.
luand un purice ii porunceste sa sara, ceea ce acestea face. Doctorul ii taie apoi picioarele puricelui. ii zice sa sara, dar acesta nu sari. Doctorul s-a indrptat catre caietul sau cu notite si a scris:
" Cand i se taie picioarele puricele nu mai aude

› vrei mai mult