S-a lansat Climate E-Racers pe Roblox!

16 mai 2024, 11:30

Climate E-Racers pe Roblox


Envision Racing si Cartoon Network isi unesc fortele pe platforma Roblox pentru a atrage interesul cat mai multor copii in lupta impotriva schimbarilor climatice

Campionii mondiali si echipa de curse net-zero, Envision Racing, alaturi de Cartoon Network, reteaua numarul unu de seriale de animatie a Warner Bros Discovery, au anuntat un nou parteneriat gazduit pe binecunoscuta platforma de jocuri – Roblox. 

Actiunea se inscrie in campania Campionii Climei, al carui promotor este Cartoon Network si are ca scop implicarea copiilor de pretutindeni in lupta impotriva schimbarilor climatice. 

Envision Racing - cea mai „verde” echipa de pe grila celui mai verde campionat de motorsport din lume, se aliaza cu Cartoon Network Game On! si lanseaza impreuna o experienta imersiva disponibila pe Roblox, pentru a introduce noua optiune - Climate E-Racers.

Cu noua actualizare, experienta Campionii Climei de la Cartoon Network disponibila pe Roblox, le va permite jucatorilor sa se intreaca in vehicule personalizate folosind deseuri electronice pe care le colecteaza in timpul jocului, completand provocarile Campionii Climei. 
Jocul  se lanseaza astazi, 16 mai, si prezinta o serie de provocari si oportunitati interactive, amuzante si educative potrivite pentru tinerii jucatori. 

Traversand diferite lumi Cartoon Network, jucatorii vor primi sprijin din partea personajelor lor preferate de pe Cartoon Network si vor utiliza dispozitive de alimentare pentru a-si accelera drumul catre linia de sosire. In plus, jucatorii pot sa-si echipeze avatarurile cu articole noi, personalizate cu elemente Cartoon Network si Envision Racing.

Robin din Haideti, Tineri Titani, imbracat in echipament de curse, ii va intampina pe concurenti si ii va ghida pe jucatori in timp ce accepta noi provocari de colectare a deseurilor electronice. 

Campionii Climei E-Racers este echipat cu mai multe elemente necesare pentru a castiga o cursa:

    • Personalizare masina - unde jucatorii isi pot personaliza masina cu accesorii si autocolante.
    • Sectiune casca - unde jucatorii isi pot personaliza castile cu stickere personalizate. 
    • Clasamente - unde cele mai rapide 10 intervale saptamanale pentru provocarile cursei vor fi expuse, impreuna cu o statuie a celui mai rapid jucator curent, ceea ce contribuie la emotia si entuziasmul cursei. 
    •  Teleportari - unde teleportarile vor duce jucatorii fie la curse multiplayer, fie la curse single-player.

Pe intreaga Insula Cartoon Network, deseurile electronice ascunse pot fi colectate de utilizatori. Daca finalizeaza o cursa, jucatorii vor castiga, de asemenea, jetoane de deseuri electronice. Acestea pot fi cheltuite pentru actualizari estetice pentru vehiculele jucatorilor. Cu un simplu upgrade, utilizatorii pot alege un personaj iubit de pe Cartoon Network si il pot invita sa fie copilotul lor. Fie ca este vorba de Raven din Haideti, Tineri Titani!, Gumball din Uimitoarea Lume a lui Gumball, Craig din Craig si Dumbrava, Panda din Aventurile Fratilor Ursuleti sau Ivandoe din Aventurile Bravului Print Ivandoe, fiecare fan isi poate gasi copilotul favorit. 

Initiativa ofera mai multe imbunatatiri care prezinta optiuni ce folosesc elemente cheie de deseuri electronice, pentru a reprezenta cat mai real, modul in care vechile electronice pot primi o noua viata prin reciclare.

Dupa ce isi pregatesc masinile pentru curse, jucatorii au optiunea de a participa la Provocarea Cursei Solo, unde trebuie sa incerce sa obtina cel mai rapid timp in jurul a trei tururi ale traseului, evitand obstacolele. Alternativ, acestia pot participa la Cursele Multiplayer, o experienta competitiva in care pana la cinci jucatori concureaza in jurul traseului pentru trei tururi, capturand power-up-uri si folosindu-le impotriva adversarilor lor, in timp ce isi desfasoara cursele prin lumi virtuale alaturi de personajele lor preferate de pe Cartoon Network.

„In eforturile noastre de a implica copiii in actiunile climatice, parteneriatul cu Envision Racing, gazduit pe Roblox, este o extensie vitala a campaniei noastre - Campionii Climei - in contextul pilonului Cartoon Network GameON! Prin experiente interactive si educative, oferim o activitate distractiva si relevanta care ajunge la copii intr-un mediu sigur, unde le place sa-si petreaca timpul. Colaborarea noastra strategica cu Envision Racing ne permite sa informam, sa inspiram si sa responsabilizam copiii cu privire la schimbarile climatice, integrand in mod organic, in joaca invatarea despre deseurile electronice si incurajand comportamente prietenoase cu mediul.”a declarat Monika Oomen, VP of Brand, Communications, and Digital Content Strategy for Kids EMEA at Warner Bros. Discovery. 

„Suntem incantati sa aducem impreuna lumile Envision Racing si Cartoon Network pe Roblox. Impreuna cu competitia la cel mai inalt nivel al motorsportului, Envision Racing se foloseste de puterea sportului pentru a inspira actiuni care prezinta problema schimbarilor climatice. Ca parte a acestui lucru, ne uitam intotdeauna sa dezvoltam propuneri noi si interesante pentru a implica tinerii in crearea unui viitor durabil.”a declarat Sylvain Filippi, Managing Director and Chief Technology Officer at Envision Racing.
 
„Climate E-Racers pe Roblox este un exemplu perfect in acest sens. Asteptam cu nerabdare sa livram aceasta experienta inovatoare impreuna cu Cartoon Network si sa aducem Envision Racing catre noi audiente in metavers."

Cartoon Network Game On! le permite jucatorilor sa se angajeze in jocuri in care pot explora lumi virtuale din serialele de succes de pe Cartoon Network, iar acum, cu noul Climate E-Racers, va ajuta la crearea unui sentiment de responsabilitate printre copii cu privire la problema globala a deseurilor electrice. 

Acest aspect intervine in contextul in care productia anuala de deseuri electronice este pe cale sa ajunga la incredibila cantitate de 75 de milioane de tone pana in 2030 si include articole precum telefoane mobile, laptopuri, playere MP3, prize si baterii.

Ca parte a programului Envision Racing Race Against Climate Change, echipa si-a propus de mult timp sa energizeze fanii pentru a ajuta la salvarea planetei, cu accentul pe problema crescanda a deseurilor electronice. In 2023, echipa a dezvaluit primul automobil de curse care poate fi condus si in viata de zi cu zi, realizat in intregime din deseuri electronice, pentru a evidentia problema globala in crestere. 

Initiativa Cartoon Network Campionii Climei responsabilizeaza si inspira tinerii sa actioneze si sa ajute mediul inconjurator. Copiii cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani pot deveni Campioni ai Climei prin preluarea provocarilor zilnice fiind astfel schimbarea de care e nevoie in lume.

Colaborarea cu echipa campioana mondiala de curse, Envision Racing, ilustreaza eforturile Cartoon Network de a educa mintile tinere.

Cartoon Network extinde initiativa Campionii Climei prin integrarea acesteia in Cartoon Network Game On! Includerea provocarilor climatice legate de deseuri electronice ne asigura ca mesajul nostru va ajunge la copii in timpul jocului. Top of Form

Asadar, pregatiti-va pentru lansarea Climate E-Racers de pe 16 mai!
inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Mel Blanc, "vocea" lui Bugs Bunny, este alergic la morcovi.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Bula, de 10 ani,cara un carucior imens in sus-ul drumului.
Un cetatean sare si-i impinge caruciorul pana in varful dealului.
-Cum de te-a lasat tatal tau sa te chinui cu asa o greutate ?!
Pai mi-a zis:
-Lasa, Bula, sigur se va gasi un tampit sa te ajute..!

› vrei mai mult