Romanii se intrec sa sparga seiful celui mai cunoscut mogul din lume!

28 noiembrie 2016, 10:41

Monopoly Ultimate Banking


În primele 48 de ore de când seiful lui Mister Monopoly a ajuns în România, mii de români au încercat sã descifreze codul de acces al acestuia.

 

 

Mister Monopoly, cel mai simpatic mogul din lume, a trimis în România seiful în care ține o parte dintre cele mai prețioase avuții ale sale: peste 300 de jocuri Monopoly Ultimate Banking, Jenga, Simon Air și Pie Face. Jocurile sunt pregãtite sã ajungã în casele românilor, însã pentru asta ei trebuie sã ghiceascã codul de acces al seifului, pe www.provocareamonopoly.ro.

 

Monopoly Ultimate Banking

 

Pentru a sãrbãtori lansarea jocului Monopoly Ultimate Banking, Mister Monopoly a pregãtit sute de jocuri pentru români! Din cauza vârstei înaintate, însã, mogulul a uitat codul de acces, așa cã a lãsat seiful plin cu surprize la Shurubel și Ionuț, prietenii sãi de încredere. Pentru cã nu au reușit nicicum sã descifreze parola, cei doi apeleazã acum la ajutorul tuturor celor care vor sã rãspundã acestei provocãri nemaiîntâlnite. Asfel, pe http://www.provocareamonopoly.ro, românii pot încerca sã spargã seiful, ghicind codul de patru cifre.


Monopoly Ultimate Banking este cea mai nouã invenție a simpaticului Mister Monopoly, care pune la dispoziția tuturor jucãtorilor posibilitatea de a plãti pentru proprietãțile din joc folosind cardul. În aceastã ediție a jocului, tehnologia touch dã rapiditate jocului și sporește distracția, astfel cã jucãtorii pot cumpãra instantaneu proprietãți, pot stabili nivelul chiriilor și își pot croi propriul drum spre bogãție. De asemenea, dispozitivul Ultimate Banking ține evidența tuturor averilor iar jucãtorii au control total asupra „pieței imobiliare”, astfel cã o pot ajuta sã creascã sau o pot face sã scadã. Mai multe detalii despre noul Monopoly Ultimate Banking sunt disponibile pe site-ul Hasbro România.


Pe site-ul www.provocareamonopoly.ro, participanții vor avea ocazia sã interacționeze cu Shurubel și Ionuț, care abia așteaptã sã deschidã seiful și sã împartã premiile cu ei. Și pentru cã toatã munca este în echipã, bãieții oferã mereu indicii participanților.

 

 

Despre Monopoly:

Monopoly este cel mai îndrãgit joc de tranzacții imobiliare din lume. Lansat pe data de 19 martie 1935, Monopoly a devenit unul dintre cele mai populare jocuri de societate la nivel mondial pânã în ziua de astãzi. În prezent, Monopoly este tradus în 47 de limbi și se comercializeazã în 144 de țãri.

De-a lungul timpului, Hasbro a lansat peste 300 de ediții speciale Monopoly, fiecare dintre acestea având o tematicã diferitã.


Despre Hasbro

Hasbro este una dintre cele mai mari companii producãtoare de jocuri și jucãrii la nivel global. Misiunea companiei este aceea de a satisface nevoile fundamentale de joacã ale copiilor și familiilor din întreaga lume. În portofoliul brandului Hasbro se aflã unele dintre cele mai populare jocuri din lume, precum Pie Face, NERF, Monopoly, Transformers, Jenga, My Little Pony, Littlest Pet Shop și Play-Doh.


Înființatã în urmã cu 90 ani, compania Hasbro deține în prezent atât unele dintre cele mai mari branduri de jocuri și jucãrii, cât și filme și jocuri digitale, reușind sã rãspundã cu succes cerințelor consumatorilor de pe întreg mapamondul. Producãtorul se remarcã prin inovație și o gamã foarte variatã de produse.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Ghepardul este cel mai rapid animal din lume. El poate fugi cu aproximativ 120 de km/ora. Jaguarul atinge o viteza de 80 km/ora iar leopardul pana la 60 km/ora;

› vrei mai mult

Bancul zilei

I: Ce au facut oltenii atunci cand a trecut avionul deasupra Olteniei?
R: S-au bulucit toti in padure, ca sa-i caute cuibul!

› vrei mai mult