Relaxeaza-te cu ajutorul jocurilor. Jocurile online, gratuite, sunt solutia perfecta

2 mai 2022, 11:22

jocuri online gratuite

Ai nevoie de o pauza de relaxare? Indiferent daca esti în timpul programului, si vrei cinci minute libere în care sa te relaxezi sau daca ai putin timp liber în weekend, jocurile online sunt excelente pentru a te destresa si pentru a-ti reîncarca bateriile. În plus pot fi accesate de oriunde si sunt gratuite.

Jocurile online au devenit o forma de divertisment si de relaxare din ce în ce mai raspandita printre oameni pe parcursul ultimilor ani. Probabil te gandesti ca un film ar fi o solutie mai eficienta, însa nu este acelasi lucru. Jocurile atrag prin faptul ca tu esti pus în ipostaza eroului principal sau al jucatorului de masa. Tu trebuie sa iei deciziile, sa actionezi, sa elaborezi strategii. Iar acest lucru este valabil de la cele mai vechi jocuri video precum mahjong sau solitaire si pana la cele mai noi, pline de actiune.

Jocurile care te ajuta sa te relaxezi

Jocurile de lupta, cu împuscaturi, batalii, nu pot fi considerate o forma de relaxare. Cel putin nu pentru toata lumea. Dar exista numeroase alte jocuri care te ajuta sa te relaxezi. Alege jocuri online usoare, precum jocuri de carti, jocuri de colorat, jocuri puzzle, sau chiar jocuri de sah. Toate acestea te fac sa fii atent la ceea ce faci, sa-ti dezvolti capacitatile cognitive si de atentie, dar si sa te relaxezi si sa uiti de grijile de peste zi.

Daca nu te-ai convins înca de faptul ca jocurile sunt relaxante, un studiu din 2019 al National Institutes of Health, a constatat ca jocurile video pot reduce simptomele asociate cu depresia. Acelasi studiu a concluzionat si faptul ca jocurile violente pot provoca cresteri ale adrenalinei.

Jocuri online, gratuite, pentru întreaga familie

De multe ori, consideram în mod gresit ca jocurile sunt costisitoare. Însa exista jocuri online gratuite perfecte pentru întreaga familie.

De exemplu, în Romania, tocmai s-a lansat un nou portal de jocuri online. Este vorba despre Jocurigratuite.ro, portal care ofera o mare varietate de jocuri gratis, printre care si popularul mahjong, un joc chinezesc, care a aparut pentru prima data în secolul al XIX-lea, si s-a raspandit în întreaga lume în secolul XX. Acum este unul dintre cele mai cautate si mai jucate jocuri de masa în mediul online. Este imposibil sa nu fi auzit de el, iar pe noul portar gasesti mai multe variante pentru jocurile mahjong, prin urmare vei avea de unde alege.

Aceste jocuri gratis sunt perfecte pentru copii, deoarece sunt atent alese. Creatorii platformei pun mare pret pe siguranta celor mici, carora doresc sa le ofere un mediu sigur unde sa se poata distra.

În concluzie, fie ca doresti sa te relaxezi în pauza de lucru, fie ca doresti sa te joci împreuna cu familia este important sa nu uiti ca jocurile online sunt extrem de folositoare si amuzante, dar si usor de accesat.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Feniletilamina produce o usoara stare de visare si este produsa de catre creier in momentul care doi oameni sunt indragostiti. Interesant de remarcat este faptul ca aceeasi substanta se regaseste si in ciocolata.

› vrei mai mult

Bancul zilei

"-Stiati ca la fiecare 4 secunde o femeie da nastere unui copil? -Oh, Doamne! Dar asta e absolut groaznic!Trebuie sa o gasim pe aceasta femeie si sa o oprim!

› vrei mai mult