Relaxare la ZIUA FAMILIEI ACTIVE pe 11 septembrie la Roaba de cultura, in parcul Regele Mihai I (Herastrau)

2 septembrie 2021, 11:43

ZIUA FAMILIEI ACTIVE
Asociatia de Interventie Terapeutica pentru Copil si Familie Activity
organizeaza ZIUA FAMILIEI ACTIVE pe 11 septembrie2021 la Roaba de cultura, spatiu de evenimente in aer liber aflat in parcul Regele Mihai I/Herastrau (Zona Pescarus), intre orele 11.00 - 19.00

Organizata in depline conditii de siguranta si respectand masurile de prevenire a transmiterii COVID-19, ZIUA FAMILIEI ACTIVE va gazdui o serie intreaga de activitati de relaxare atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. 

 

Copiii vor putea participa pe tot parcursul zilei la ateliere creative de face painting, arte combinate, arte plastice, jocuri in aer liber, ateliere de educatie rutiera, de muzica, de joaca, momente de magie sau momente de dans. De asemenea, echipa Activity a pregatit si cateva activitati pentru parinti, in timp ce piticii se distreaza la cele pregatite pentru ei, precum: sesiuni de Q&A pe tema atasamentului in dezvoltarea timpurie a copilului cu psihologul Marius Rusu, workshop pe tema burnout-ului parental cu psihologul Alexandra Ritiu, un workshop pe tema dezvoltarii empatiei la copii cu psihologul Gabriela Maalouf si ateliere de interpretarea viselor cu Dorina Opran si Lucia Boghina - dream managers

 

„Am gandit ZIUA FAMILIEI ACTIVE ca un cadou pe care orice parinte sa il poata face familiei sale. intr-o perioada in care suntem inca distantati atat fizic, cat si social, avem nevoie de contexte de relaxare in care sa ne bucuram de cei dragi si sa ne oferim timp de calitate. Am pregatit o multime de activitati interesante pentru pitici, dar si pentru cei mari alaturi de invitatii la eveniment. Aceasta editie va fi prima dintr-o serie intreaga de evenimente de relaxare dedicate familiei marca Activity”, spune Andrei Ionel Mocanu, psiholog cognitiv - comportamental, fondator si presedintele Asociatiei Activity. 

 

ZIUA FAMILIEI ACTIVE nu va fi lipsita de momente artistice care vor anima atmosfera, dar si de o tombola cu surprize. Urmariti paginile dedicate evenimentului pe Facebook aici si website aici pentru a fi la curent cu programul zilei si cu surprizele ce urmeaza sa fie anuntate. 

 

ZIUA FAMILIEI ACTIVE este organizata in parteneriat cu Roaba de cultura (spatiu de evenimente pozitionat in zona Pescarus din parcul Regele Mihai I - Herastrau), iar intrarea este gratuita.  

 

Invitatii evenimentului sunt: Tatal activ (tatalactiv.ro) - blogger de parenting, Adina Heaven - interpreta, Ana Maria Rotaru, formator in cadrul Asociatiei EDIT - organizatie neguvernamentala de tineret, Gabriela Maalouf (gabrielamaalouf.ro) - psiholog, stefan Rebeja - dansator profesionist si antreprenor, Alexandra Ritiu - psiholog, Marius Rusu (calatorinsine.ro) - psiholog, Dorina Opran si Lucia Boghina - dream managers, Alex Zamfir (celmaibuntata.ro) - blogger de parenting si antreprenor, Prof Andi - moderator, Teo Magic Show - entertainer, Creative Mess - fotograf, Razvan Piticu - interpret, Alexia Gemene - interpreta, Ateliere colorate - comunitate de arte pentru copii si adulti, Sevi Grecianu - psiholog si terapeut ABA, sezatoarea muzicala - atelier de muzica pentru copii, Asociatia Sportiva Bluestars 2000.

 

Despre Asociatia de Interventie Terapeutica pentru Copil si Familie – Activity

 

Asociatia Activity a fost infiintata in 2015 de trei tineri specialisti psihologi si pedagogi care au lucrat inca din timpul anilor de studiu in domeniul dezvoltarii copiilor tipici si atipici. Misiunea organizatiei este de a oferi interventii terapeutice si educationale pentru dezvoltarea abilitatilor de viata independenta a copiilor.

Website: www.asociatia-activity.ro 

 

Despre Roaba de cultura

 

Roaba de cultura este un proiect al Asociatiei Green Revolution. In acelasi timp este raza de speranta pentru cei care vor sa mai citeasca o carte, sa vada un spectacol sau un film bun, sa faca sport sau sa-si dezvolte hobby-uri noi in natura. Roaba de cultura este un proiect multifunctional, o alternativa gratuita de petrecere a timpului liber printr-un program variat. Oricine doreste sa participe va fi intampinat de un spatiu prietenos pentru intreaga familie. Program si recomandari: www.facebook.com/roabadecultura.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Verdi a scris opera Aida pentru a sarbatori deschiderea Canalului Suez.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un naufragiat ajunge in jungla unde este inconjurat de un trib de canibali. Disperat, omul isi indreapta privirea spre cer si spune:
- Doamne, sunt pierdut! Cerul se lumineaza deasupra lui, este invaluit de raze si se aude o voce de sus:
- Fiul meu, nu esti inca pierdut. Ia o piatra si arunc-o in capul conducatorului lor. Omul ia o piatra si o arunca in capul sefului canibalilor.
Vocea de sus: - Acum esti pierdut...

› vrei mai mult