Recomandarile lunii octombrie la Disney Channel si Disney Junior

28 septembrie 2018, 11:02

DISNEY CHANNEL

 

SOY LUNA: PREMIERA SEZONULUI 3

Povestea iubitului personaj Luna Valente continua. Dupa ce finalul sezonului 2 a lasat-o pe tanara în fata unui nou capitol din viata ei, Luna are parte acum de noi aventuri si va vedea ce prieteni raman alaturi de ea în acest nou parcurs.

Din 15 octombrie, de luni pana joi la ora 18:00.

 

NOU! CEI 6 SUPER EROI: SERIALUL

Îndragitul personaj gonflabil, Baymax, revine alaturi de ceilalti super eroi ai filmului de cinema de mare succes numit Cei 6 super eroi în noi aventuri amuzante si pline de suspans ce se desfasoara dupa finalul filmului, în cadrul unui program special de o ora. O multime de aventuri îi asteapta pe cei 6 prieteni!

Din 15 octombrie, de luni pana vineri, la 15:30

 

POVESTIRILE RATOIULUI: NOI EPISOADE

Dupa ce o reuniune de familie îi aduce laolalta pe Scrooge, pe nepotul sau Donald Duck si stranepotii lui, Hewey, Louie si Dewey si un trecut epic, acestia încep o viata mult mai incitanta decat si-au imaginat vreodata. Viata este ca un uragan în Macburg, o metropola importanta si foarte agitata, unde locuiesc o multime de afaceristi competitivi si oportunisti, dar si fiinte supranaturale – care vor sa se razbune pe Scrooge si pe apropiatii sai.

Din 1 octombrie, de luni pana vineri la 15:00.

 

TABARA CU PERIPETII: PREMIERA SEZONULUI 3

În sezonul 3, copiii familiei se întorc nerabdatori în Tabara Kikiwaka în calitate de supraveghetori, pregatiti sa lege noi prietenii si sa colectioneze noi amintirii, dar vor descoperi ca mai multe cabane nu au fost reconstruite dupa incendiu si ca precedentul proprietar, Gladys a disparut cu banii din asigurari. Descopera cum Jessie, Emma, Ravi si Zuri sa rezolve situatia în dorinta de a construi o tabara mai mare si mai frumoasa.

 

Din 1 octombrie,de luni pana vineri la 20:30.

 

FILM: VINEREA CIUDATA

Vinerea Ciudata
 

O poveste muzicala contemporana readaptata dupa celebra comedie Vinerea Ciudata, noua productie Disney Channel le prezinta pe adolescenta Ellie Blake si pe mama ei Katherine. Acestea sparg din greseala clepsidra primita de Elli de la tatal sau si constata ca au reusit sa faca schimb de corpuri în mod magic. Acum Ellie si Katherine trebuie sa faca schimb de locuri la serviciu, la scoala si mai ales într-o zi cu adevarat … nebuna.

Vineri, 19 octombrie la ora 18:00

  

Disney Junior

SERIAL NOU: PAPRIKA

Paprika
 

Datorita dispozitiei vesele, entuziasmului si ideilor de bufoni, gemenii Paprika: Stan si Olivia, împreuna cu prietenii lor, transforma zilele obisnuite în mari aventuri!

Din 1 octombrie, de luni pana vineri la 11:20, la 15:10 si la 16:40, iar sambata si duminica de la 15:00.

 

NOI EPISOADE DIN SERIALUL VAMPIRINA

Vampirina este povestea amuzanta a unei fetite vampir care se muta cu familia din Transylvania în Pennsylvania unde vor deschide un hotel de tip bed & breakfast pentru a gazdui vampiri si spiridusi. Pe masura ce povestea se dezvaluie, Vampirina are parte de tot soiul de provocari în încercarea de a-si face noi prieteni în oras si la scoala unde invata. Astfel, ea descopera o multime de lectii de viata si isi da seama ca este mai simplu sa fii precum ceilalti, dar este mult mai important sa imbratisezi calitatile care ne fac unici.

Din 1 octombrie, de luni pana vineri la 18:30 si în zilele de weekend de la 12:00 la 13:30

 

NOI EPISOADE DIN SERIALUL EROII ÎN PIJAMA

Connor, Greg si Amaya sunt copii normali în timpul zilei, însa cand vine seara, ei îsi activeaza bratarile care le ofera super puteri. Ei devin Eroii în pijama, Pisoi, Sopi si Bufnita care merg în aventuri, rezolva mistere si învata lectii valoroase.

Din 8 octombrie, de luni pana vineri la ora 19:00 si în weekend de la ora 9:00

 

NOI EPISOADE DIN PRIETENII CATELUSI

Disney Junior vi-i prezinta pe cei doi prieteni în episoade noi! Mari amatori de distractie, fratii catelusi din rasa pug, Bingo si Rolly, sunt dornici de aventuri si pornesc în fiecare zi în noi experiente pline de energie si învataturi în cartierul în care locuisesc, dar si în alte colturi ale lumii.

Îi veti putea urmari din 29 octombrie, de luni pana vineri la ora 17:30

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Ai parte de cateva momente mai incordate din cauza discutiilor cu un coleg/a sau cu un prieten/a. Reusesti totusi sa treci cu rapiditate peste acest incident. Pe seara se anunta musafiri.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pe Marte exista calote de gheata ce rezista pe tot parcursul anului, situate la ambii poli. De asemenea este posibila existenta ghetii si in interiorul planetei.

› vrei mai mult

Bancul zilei

La un examen la liceu:
- Domnule profesor, de ce mi-ati dat 4?
- Doua puncte sunt din oficiu; un punct v-am dat pentru ca ati venit la examen, iar ultimul pentru ca ati incercat sa raspundeti ceva.
- Domnule profesor, dar nu ati putea sa-mi mai dati un punct pentru ca sa plec de la examen?

› vrei mai mult