Recomandarile lunii mai la Disney Channel si Disney Junior

27 aprilie 2018, 10:46

SOY LUNA SEZONUL 2: EPISOADE IN PREMIERA
 
Soy Luna 

Luna este o fata care locuieste cu familia ei in Cancun, Mexic. Ea merge la scoala, are propriul grup de prieteni si adora sa patineze. insa, viata ei se schimba cand parintilor ei le este oferit un loc de munca si trebuie sa se mute in Buenos Aires, Argentina.

Soy Luna se intoarce cu episoade noi incepand de luni 30 aprilie la 18:00.

 

O POVESTE INCALCITA: SERIALUL

O eroina indrazneata, un erou indaratnic si un cal morocanos sunt protagonistii celui de-al 50-lea film animat Disney, care prezinta povestea amuzanta actualizata a lui Rapunzel, o printesa cu parul lung inchisa intr-un turn. Odata eliberata de sub vrajile lui Gothel, Rapunzel va porni in aventuri alaturi de Gheorghe Papagheorghe, amicul ei indraznet, cameleonul Pascal, calul serios, Maximus, gasca de talhari de la Ratusca Buclucasa si un personaj nou Cassandra.

Noi episoade vor fi difuzate luni, 14 mai, la 17:30.

 

FILMUL ZOMBI: PREMIERA

La 50 ani de la apocalipsa, zombi nu reprezinta o amenintare, dar sunt nevoiti sa locuiasca in Orasul Zombi, o comunitate izolata, dar cu un spirit creativ unic. Cand zombi au in sfarsit permisiunea sa se inscrie la Liceul din Seabrook, Zed, fermecatorul zombie iubitor de fotbal, o intalneste pe Addison (in primul an de liceu), al carei vis este sa fie majoreta, acesta fiind statutul cel mai vanat in Seabrook. Addison are parte de multe momente dificile din cauza prieteniei cu Zed si a amicilor sai zombi, dar ajunge sa inteleaga ca pana la urma nu sunt atat de diferiti.

In fiecare sambata din luna mai, la 11:30, Disney Channel difuzeza filme cu monstri precum Universitatea Monstrilor, Compania Monstrilor si Descendentii 2.

Zombi are premiera pe 26 mai la 11:30.

 

PREMIERELE DIN DIMINETILE DE WEEKEND CONTINUA

Disney va ofera o selectie de episoade in premiera cu care sa va treziti in weekend!

  • Episoade noi din Tabara cu Peripetii sezonul 2 la ora 10:00.

  • Noi episoade din Casa lui Raven sambata, 5 mai, la10:30.

  • Noi episoade din Elena din Avalor de sambata, 19 mai la 10:00.

  • Episoade in premiera din Hotel Transilvania, in fiecare sambata, din 5 mai la 11:00

  • Episoade noi din Copiii Bionici in fiecare sambata din 26 mai la 10:30

 

Disney Junior

PREMIERA SEZONULUI 2 EROII IN PIJAMA

Pisoi, sopi si Bufnita revin cu noi aventuri si super-puteri in sezonul 2!

Connor, Greg si Amaya sunt trei prieteni normali in timpul zilei, insa odata ce soarele apune ei se transforma in Eroii in Pijama! Fiti alaturi de noua gasca de super eroi si urmariti-le aventurile in cadrul carora rezolva mistere lucrand in echipa si invata lectii importante despre prietenie si lucrul in echipa.

Din 12 mai, in fiecare sambata la 09:00.

 

NOI EPISOADE DIN MICKEY sI PILOTII DE CURSE

Serialul dedicat prescolarilor este plin cu aventuri indraznete, avandu-i ca protagonisti pe Mickey Mouse, cel mai indragit personaj Disney, si prietenii lui, Minnie, Pluto, Goofy, Daisy si Donald.

Programul ni-i prezinta pe Mickey si gasca lui la volanul unor masini unice, in curse amuzante si curajoase in jurul lumii, dar si facand nazdravanii in orasul lor natal Hot Dog Hills. in afara pistei de curse, Minnie si Daisy au propria afacere de succes numita Ajutoarele Abile, rezolvand problemele oricui are nevoie de o mana de ajutor. Special create pentru copiii cu varsta intre 2 – 7 ani, povestile sunt concepute astfel incat sa impartaseasca lectii sociale si emotionale despre prietenie, munca in echipa, optimism si fairplay.

In fiecare sambata la 10:30

 

NOI EPISOADE DIN GOLDIE SI URSULET (Sezonul 2)

Fiti pe faza pentru a vedea cele mai noi aventuri ale lui Goldie si prietenului ei, Ursulet!

Goldie, o fata curajoasa si aventuroasa cu parul ca de aur, si Ursulet, ursul cel mic din bine-cunoscuta poveste, au devenit prieteni inseparabili care se imbarca in aventuri in Padurea de Basm impreuna cu personaje cunoscute din basme si povesti pentru copii.

In zilele de weekend, la 8:30

 
De asemenea, micutii telespectatori vor avea parte luna aceasta de episoade in premiera cu micuta Vampirina – in fiecare sambata din 19 mai la 10:00 si Trulli Tales: Aventuri din Tara Gurmi din 21 mai la 16:30.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Planeta Saturn are inele formate din particule de gheata si mici cantitati de deseuri de praf si roca.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Mai Bula, de cate feluri este curentul electric?
- Curent continuu, curent alternativ si curent intrerupt.

› vrei mai mult

Shop Clopotel.ro