Recomandarile lunii mai la Cartoon Network si Boomerang

16 aprilie 2021, 12:17

Recomandari - Cartoon Network

Luna mai este plina de noutati la Cartoon Network. Noul serial "Elliott Pamanteanul”, in care baietelul Elliott si mama sa Frankie descopera cosmicul Centrium, va fi lansat Spectatorii vor vedea, de asemenea, un episod special "Ben 10: Ben Gen 10” si intoarcerea supereroilor preferati din: "Haideti, tineri titani!”, "Supereroinele DC” si "Fetitele Powerpuff”.

 

Elliott Pamanteanul

 

Premiera pe 24 mai, la 15:55 si continua de luni pana vineri, de la 15:55

 Elliott Pamanteanul

Frankie este un geolog stralucit care a gasit o piatra neobisnuita. Ea este convinsa ca va descoperi civilizatii din galaxii indepartate. Din pacate, alti oameni de stiinta nu cred teoriile ei. Cu toate acestea, Frankie isi continua eforturile pentru a-si face visele sa devina realitate si calatoreste in lume impreuna cu fiul ei Elliott, explorand comorile extraordinare ale naturii.

Datorita pietrei, se dovedeste ca Universul ascunde locuri si creaturi pe care eroii nici nu le-ar putea imagina! Ciclopii intelepti care pot prezice viitorul, dinozaurii cosmici cinstiti, inteleptii galactici ai colegiului, schimbatorii de forme si multe altele sunt toti locuitorii Centrium. Micul Elliott va gasi acolo un nou prieten, dinozaurul Mo. El va adopta si un caine spatial si va descoperi capacitatea de a se teleporta cu mama sa! Seria a fost conceputa de un grup de creatori asociati cu "Uimitoarea Lume a lui Gumball” - regizat de Mic Graves si Tony Hull.

Difuzat de luni pana – vineri, de la 15:55

 

Haideti, tineri titani!

Premiera pe 10 mai, la 16:25

Continua de luni pana duminica, de la 16:25

 

Tinerii titani sunt adevarati supereroi! Ei protejeaza locuitorii din Jump City de diversi atacatori, in timp ce se distreaza in continuare. De data aceasta, Robin, Cyborg, Starfire, Beast Boy si Raven vor planifica sa petreaca o vacanta in Los Angeles. Din pacate, ajung din intamplare in San Pedro, unde trebuie sa previna planurile viclene ale unui lucrator din port care fura valoroasa carte de retete a unui alt erou. Titanii vor calatori in lume pentru a vana inamicul care scapa. Vor vizita India, Croatia si Jamaica.

in noile episoade, telespectatorii vor putea, de asemenea, sa vada doua grupuri de super-eroi impreuna: Tinerii Titani se vor intalni cu fetele din "Supereroinele DC”! Ambele echipe se vor confrunta: dar cine este cel mai bun si mai puternic supergrup?

Difuzat de luni pana duminica, de la 16:25

 

Ben 10: Ben Gen 10

Premiera pe 9 mai, la 14:35

 

Fanii lui Ben Tennyson si curajoasa lui familie au ocazia sa vada si mai multe aventuri in episodul in premiera. in luna mai, Cartoon Network va difuza un episod special "Ben 10: Ben Gen 10”. Personajul principal il va intalni pentru prima data pe tanarul Generator Rex si organizatia Providence. Generatorul Rex este un baiat de 16 ani care, la fel ca Ben, isi poate folosi superputerile, dar... nu are nevoie de niciun echipament! Este urmarit de organizatia militara Providence. Baietii sunt precauti unul cu celalalt la inceput, iar Ben trebuie sa faca fata unor mici neintelegeri intre ei. Cu toate acestea, eroii au o misiune mai importanta decat tensiunile lor interne: apare vrajitorul intunecat Hex, care foloseste un omnitrix defect pentru a schimba ADN-ul uman si a adauga gene extraterestre la acesta. Salvarea lumii este din nou in mainile lui Ben Tennyson, in varsta de 10 ani!

Difuzat pe 9 mai, la 14:35

 

Clubul eroinelor

Premiera pe 1 mai, la 11:50

Continua zilnic, de la 11:50

Clubul eroinelor 

Fetele au puterea! Aceste adolescente se pot feri de atacul adversarilor puternici si pot face fata provocarilor extraordinare. Noul maraton Cartoon Network va cuprinde personaje din serialele "Supereroinele DC”, "Unikitty” si "Fetitele Powerpuff”. Fetitele Powerpuff se vor intalni din nou cu sinistra, suspecta Jemmica, arheologul care apeleaza la ele pentru ajutor in gasirea unui cub puternic de distrugere. Blossom si Bubbles evita contactul cu ea, dar Buttercup va continua sa o ajute. intre timp, Unikitty si prietenii ei vor merge pe insula paradisului, unde dispar toate problemele si viata este minunata... Dar responsabilul majordom Richard le va reaminti eroinelor ca trebuie sa se intoarca in regat si sa isi indeplineasca indatoririle. De asemenea, autoritatile din Metropolis intentioneaza sa taie un copac valoros, antic. Green Lantern si Poison Ivy vor face orice pentru a salva comoara naturii: Poison isi va folosi capacitatea de a atrage super puteri de pe pamant!

Difuzat zilnic, de la 11:50

­­

Recomandari - Boomerang

 

In mai, o multime de personaje iubite se intorc la Boomerang. "Grizzy si lemingii” vor face din nou nazbatii in noile lor episoade - ursul, ca intotdeauna, va incerca sa nu cedeze in fata lemmingilor destepti care adora sa-l tachineze. De asemenea, telespectatorii vor avea parte de si mai multe aventuri de la Scooby-Doo si detectivii adolescenti, precum si de episoadele in premiera ale serialului despre fermecatorul catel Pat.

 

Scooby-Doo si cine crezi tu?

Premiera pe 3 mai, la 16:00

Continua zilnic, de la 16:00

 

O noua serie de mistere la care participa gasca va fi difuzat pe Boomerang in luna mai. Scooby-Doo si tinerii detectivi vor merge la... inchisoare, unde actorul Morgan Freeman filmeaza un documentar cu un spirit suspect. Dar este el cu adevarat un cetatean al lumii interlope? Prietenii vor deveni vedetele filmului si nu vor rata aventura de a rezolva misterul spiritului. Velma, Fred, Daphne, Shaggy si Scooby-Doo o vor intalni pe celebra actrita Lucy Liu si vor vizita galeria ei de arta. Toata lumea crede ca o astfel de vizita este o distractie linistita, dar apoi una dintre statui prinde viata si incepe sa ii sperie pe vizitatorii galeriei. Detectivii si prietenul lor patruped vor descoperi un umanoid ciudat. Actorul Sean Astin, un prieten de-al lui Daphne, incearca sa gaseasca un breloc lipsa in timp ce o planta monstru apare la magazinul de hardware. Au aceste doua evenimente ceva in comun? Gasirea raspunsului este in mainile detectivilor nostri preferati.

Difuzat zilnic, de la 16:00

 

Catelul Pat

 

Premiera pe 24 mai, la 18:30

Continua zilnic, de la 18:30

 

Pat locuieste intr-o casa obisnuita din suburbii cu proprietara sa Lola. Dar viata lui nu este plictisitoare - catelul binevoitor ia parte, intamplator, la multe evenimente interesante. Unele dintre ele se datoreaza pasarilor rau intentionate care asteapta doar ocazia potrivita de a scapa de Pat si de pisica Hoodie, care locuieste in aceeasi casa. Lola isi va gasi, de asemenea, o noua prietena in urmatoarele episoade. Dar va fi o prietenie neobisnuita: noua ei prietena locuieste in Japonia si Lola ii scrie scrisori. Va dori sa-i trimita un pachet surpriza plin de delicatese dulci. Pasarile rautacioase vor descoperi ca acesta este un moment minunat pentru a... impacheta patrupedele si a scapa definitiv de ele. Pat va trebui, de asemenea, sa-l opreasca pe Guano, care a furat substanta superputerii lui Lola si Victor! La randul sau, Hoodie va disparea intr-o casa abandonata, iar Victor va descoperi ca cladirea este bantuita. Lola si animalul ei de companie nu vor renunta si vor incerca sa-i recupereze animalul care le lipseste!

Difuzat zilnic, de la 18:30

 

Grizzy si lemingii

Premiera pe 10 mai, la 19:25

Continua zilnic, de la 19:25

 

Singurul lucru la care viseaza ursul Grizzy este un moment de pace. Din pacate, s-ar putea sa nu aiba niciodata unul - lemmingii pisalogi vor concepe intotdeauna un plan pentru a-i face farse marelui urs. Desi aceste creaturi albastre sunt mici, pufoase si discrete, ele pot organiza un adevarat haos.

 

Personajele favorite revin pe Boomerang in episoadele in premiera din sezonul 3. Lemmingii vor fura pestele proaspat capturat al ursului si gustarile sale speciale. Grizzy va depune mult efort pentru a le recupera. De asemenea, vor fura de la el o carte plina de intelepciune de urs. Nu se va putea relaxa dupa o zi lunga si obositoare, ca de obicei. Odihna sa nocturna va fi tulburata de lumini misterioase. Dar este intr-adevar doar o lumina simpla sau este un grup de lemingi rautaciosi cu artificii? Grizzy va incerca sa prinda lemingii cu o undita si va trebui sa depuna mult efort pentru a-i scoate de pe un cufar plin de jucarii explozive.

Difuzat zilnic, de la 19:25

 


CARTOON NETWORK

Cartoon Network este un canal pentru copii care ofera cele mai bune spectacole de comedie si aventuri. Este plin de umor universal si distractie, promovand valoarea prieteniei si stimuland imaginatia publicului sau principal - baieti si fete cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani. Cu misiunea finala de a incuraja copiii sa fie ei insisi, Cartoon Network se mandreste cu o serie de animatii bine cunoscute si personaje populare care au castigat recunoastere in intreaga lume. Cartoon Network ofera un continut original pentru copii si familii cu hit-uri precum "Uimitoarea lume a lui Gumball”, "Sa-nceapa Aventura”, "Un show obisnuit”, "Clarence”, "Steven Universe” si "Unchiul bunic”, precum si seriale animate de aventuri: "Fetitele Powerpuff”, "Ben 10” si "Haideti, tineri titani!”. Cartoon Network este un brand global de divertisment disponibil in peste 400 de milioane de case din 192 de tari. De asemenea, va puteti familiariza cu productiile canalului pe site-ul web premiat, precum si prin jocuri, videoclipuri la cerere, dispozitive mobile si o gama larga de articole licentiate. Cartoon Network este o companie WarnerMedia.

 

Viziteaza website-ul pe: cartoonnetwork.ro

 

 

BOOMERANG

Boomerang este unul dintre cele doua canale emblematice pentru copii apartinand WarnerMedia alaturi de Cartoon Network. Dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 7 ani si familiilor lor, a castigat increderea publicului prin divertisment amuzant, jucaus si sigur, sarbatorind personaje cunoscute si atemporale, precum Scooby Doo, Tom si Jerry si Garfield si lasand copiii sa chicoteasca cu "Noile Looney Tunes”, "Inspectorul Gadget”, "Mr Bean”, "Grizzy si lemingii ”, " Dorothy si Vrajitorul din Oz ”, " Miss Moon” si primul serial original Boomerang -" Familia HAPPOS”.

 

Viziteaza website-ul pe: boomerang-tv.ro

 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Richard Owen a inventat numele de "dinozaur" in 1842. Pe vremea aceea nu erau cunoscute decat trei specii.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Doi copii isi balacesc picioarele in apa marii.
-Bai, Goguta, ce murdar esti pe picioare!
-Asta pentru ca noi n-am fost la mare anul trecut...

› vrei mai mult