Recomandarile lunii iunie la Disney Channel

3 iunie 2016, 09:29

Premiera serialului Tabãrã cu peripeții

Haideți alãturi de copiii familiei Ross care pleacã în Tabãra Kikiwaka în noul serial derivat din "Jessie."

 

Tabara cu peripetii


Emma, Ravi și Zuri Ross pleacã din penthouse-ul lor din New York ca sã petreacã vara în Tabãra Rusticã Kikiwaka din Maine, acolo unde pãrinții lor s-au cunoscut când erau adolescenți. În calitate de consilieri debutanți, ei trebuie sã învețe meserie de la consiliera sefa veșnic veselã, Lou, și de la hoțul de inimi al taberei, Xander. Zuri își face noi prieteni în tabãrã, supãrãcioasa Tiffany și interesantul Jorge. Proprietarul taberei este Gladys și este chiar mai înspãimântãtoare decât creatura legendarã care se zvonește cã bântuie zona, cu ajutor din partea viclenei sale nepoate Hazel. Ea și-a propus sã le facã zile grele copiilor familiei Ross din cauza vechii rivalitați cu mama lor. Afla de ce aventuri au parte cei trei și dacã reușesc sã se simtã aici ca acasã.


Nu ratați acest serial începând din 20 iunie la ora 9:00


Garda Felina 


Serialul Garda Felinã se lanseazã și la Disney Channel


Mult așteptata animație Garda Felinã este acum la Disney Channel!


În filmul Garda Felinã: Întoarcerea l-ați vãzut pe Kion adunându-și propria echipã de elitã pentru “Garda Felinã”. Acum urmãriți-i pe Kion și restul Gãrzii Feline, Beshte, Fuli și Bunga cum se luptã din nou cu hienele, rezolvã situații ce apar în regatul animalelor și protejeazã Regatul Luminii. Faceți o excursie în fiecare zi în Regatul Luminii din Africa alãturi de noi, aici pe Disney Channel.


Garda Felinã se lanseazã luni 6 iunie la 6:55 și se difuzeazã în fiecare zi la aceeași orã, de luni pânã duminicã

 

KC Sub Acoperire

 

K.C. Sub acoperire – Finalul sezonului


Fiți alãturi de noi la finalul sezonului când Brett se întoarce și are ca misiune sã o elimine pe K.C.! Iar atunci cand nu reușește sã se mobilizeze pentru a-și îndeplini misiunea, K.C. decide sã îl protejeze de Partea Cealaltã. KC Sub Acoperire este o comedie care ne-o prezintã pe K.C., o liceanã maestrã în matematicã ce se antreneazã pentru a deveni un super spion sub acoperire, pãșind pe urmele pãrinților ei. Fiecare episod ne prezintã familia Cooper în încercarea de a echilibra problemele normale de familie cu misiunile lor sub acoperire pentru a-și proteja țara.


Urmãriți noul episod de 44 minute pe 12 iunie la ora 09:30.


De asemenea, nu pierdeți noi episoade din serialele Jessie, Austin & Ally, H2O: Adaugã Apã și Ciudãțeni, începând din 20 iunie la 7:20.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Ar fi bine sa mai citesti o carte, chiar asa, cum se numeste ultima carte citita de tine? Nu strica sa faci putin exercitiu de citit. Macar cand vremea e mohorata sa mai citim si noi.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cel mai vechi metrou din lume este cel din Londra.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un ardelean ce calatorea cu trenul pentru prima oara, da sa intre in wc-ul de la un capat al vagonului. Cum deschide usa se zareste in oglinda si zice:
"No, pardon, no!" Se adreseaza dupa un timp nasului rugandu-l sa elibereze wc-ul ca sa-l poata folosi si el. Nasul deschide usa wc-ului cu cheia sa speciala, si se zareste si el in oglinda, dupa care spune:
- Imi pare rau bade, dar nu-l pot da afara pe dinsul, ca-i CEFERIST de-al nostru!!!

› vrei mai mult