Recomandarile lunii iulie la Disney Channel

28 iunie 2016, 15:07

Anne și prietenii ei droizi se întorc în sezonul 3 al serialului Annedroizi


Annedroizi este povestea unei mici savante geniale, pe nume Anne, a prietenilor ei, Nick ?i Shania, ?i a androizilor Braț, Ochi ?i Pal care se îmbarc? împreun? în cel mai important experiment dintre toate: copil?ria.


Serialul aduce în prim plan știința, tehnologia, ingineria, matematica, toate prin prisma unei fetițe de 11 ani. Anne iubește sã își suflece mânecile și sã meșteșugeascã diferite lucruri, desfãcând lucruri ca sã vadã cum funcționeazã, și punând la un loc lucruri diferite ca sã vadã ce iese.


Annedroizi


Cel de-al treilea sezon al serialului Annedroizi prezintã întoarcerea lui Anne și a prietenilor sãi Nick și Shania care au parte de noi aventuri și experimente împreunã cu prietenul lor robot, Pal care este hotãrât sã devinã un copil adevãrat. În acest sezon, mama lui Nick îi interzice acestuia sã meargã în curtea de gunoaie, Anne întãrește securitatea în curte, iar Shania încearcã din rãsputeri sã readucã lucrurile la normal.


Din 11 iulie@ 11:05

 

Mamã & Fiicã: Aventuri în California


Filmul original Disney Channel prezintã aventurile Barbarei care decide sã meargã împreunã cu mama sa la un concurs de design în Los Angeles. Din pãcate, calatoria lor nu este feritã de neprevãzut și lucrurile par sã scape de sub control!

 

Sâmbãtã, 23 iulie @ 11:30

 

Cel de-al 100-lea film original Disney Channel

 

Pentru a sãrbãtori cel de-al 100-lea film original Disney Channel, Noile aventuri ale dãdacelor în aceastã toamnã, fanii aleg printr-un sondaj ce filme vor urmãri în weekendurile ce preced premiera filmului.


Începând din 30iulie@ 17:35

 

Senzaționalul Om Pãjanjen vs. Cei 6 Ticãloși


În sezonul 4, o nouã echipã de ticãloși condusã de Doctor Octopus și compusã din 6 cei mai redutabili adversari ai Omului Pãjanjen luptã pentru a-l înfrânge pe acesta odatã pentru totdeauna.


Senzationalul Om Pajanjen vs. Cei 6 Ticalosi


La începutul sezonului, Peter Parker se aflã pe culmile victoriei– este un erou care a luptat alãturi de Rãzbunãtori, este liderul Academiei S.H.I.E.L.D. și are o relație minunatã cu matușa sa, May. Dar descoperã cã cei mai mari adversari ai sãi– Doctor Octopus, Hydra și cei 6 Ticaloși– s-au aliat împotriva sa pentru a-l distruge pe el și Academia S.H.I.E.L.D., și atunci creeazã o echipã specialã de eroi care trebuie sã își uneascã forțele pentru a face fațã celei mai mari provocãri de pânã acum.


Din 18iulie @ 10:40

 

In plus, Disney Channel va difuza Shanghai Disney Resort: Ceremonia de Deschidere, pe 9 iulie la10:15 și pe 10 iulie la 20:30.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Trateaza-ti cu respect prietenul cel mai bun si fii mai atent/a la ce vorbeste cu tine! In ziua de azi gasesti foarte greu o persoana pe care te poti baza.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Luna mai in popor se mai numeste si luna florar.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Unii pescuiesc fiindca le place acest sport, altii din plictiseala, eu din cauza nervilor. Si dumneavoastra?
-Eu vreau sa prind peste.

› vrei mai mult