Recomandarile lunii decembrie la Disney Channel si Disney Junior

28 noiembrie 2017, 12:04

O POVESTE INCALCITA: REGINA PENTRU O ZI: PREMIERA


Rapunzel este entuziasmata ca a fost lasata sa conduca regatul, insa cand un viscol teribil ameninta sa distruga Corona, printesa este nevoita sa ia cateva decizii dificile. Acest episod special este difuzat in premiera sambata, 2 decembrie.


O POVESTE INCALCITA


Mai mult, Rapunzel se intoarce cu noi episoade inainte de vacanta de sarbatori de luni 11 decembrie, de la ora 17:00.


Serialul o are in centrul sau pe printesa Rapunzel – ea amana pentru moment coroana si casatoria, pentru a porni in cautarea unor aventuri epice, spre exasperarea regelui care trebuie sa accepte ca fiica lui este acum o tanara independenta. O vor insoti pe Rapunzel in calatoria ei personajele: Gheorghe Papagheorghe, amicul ei indraznet, cameleonul Pascal, calul serios, Maximus, gasca de talhari de la Ratusca Buclucasa si un personaj nou Cassandra, o slujnica puternica, care devine confidenta lui Rapunzel.


ZIUA LUI MOS NICOLAE


Disney Channel a pregatit un program festiv pentru a sarbatori impreuna ziua Sfantului Nicolae, cu filme si episoade speciale din cele mai indragite programe, precum: Descendentii 2, Bafta Charlie: Este Craciunul, episoade din Veseli zurgalai: Un Craciun special cu Mickey Mouse, Regatul de Gheata: Aurora Boreala, O poveste incalcita si episoade speciale dinElena.


PREMIERE DE CRACIUN


Luna decembrie aduce la Disney Channel o serie de episoade in premiera ale programelor preferate ale copiilor, inclusiv Liv & Maddie, K.C. sub acoperire, Miraculos: Buburuza si Motan Noir, Kirby Buckets, Cele mai bune prietene oricand, Tabara cu peripetii, Legile lui Milo Murphy si Riley si restul lumii. Episoade in premiera incepand cu luni, 4 decembrie, la ora 19:30.


SARBATORI AMUZANTE


Fiti alaturi de Disney Channel de sarbatori pentru a urmari serialele noastre amuzante pline de distractie si ras!


Fiecare zi incepe cu o selectie de episoade speciale pentru Craciun si Anul Nou din cele mai bune programe Disney, inclusiv O poveste incalcita: Serialul, Tabara cu peripetii, Hotel Transilvania: Serialul, Mereu la mijloc, Bizaardvark, K.C. Sub Acoperire si amuzantele Desene cu Mickey– suntem siguri ca nu vreti sa le pierdeti!


Turul de forta incepe de la ora 09:00 sambata, 23 decembrie si continua pe toata durata vacantei de sarbatori.

 

NUMARATOAREA INVERSA: TOP 30


Mai sunt trei zile pana la Anul Nou! Descoperiti si urmariti topul 30 al celor mai preferate programe Disney (10 programe pe zi). Nu pierdeti locul intai care va va purta direct in Anul Nou!


Incepe vineri, 29 decembrie, la ora 19:00.


K.C. SUB ACOPERIRE: PREMIERA SEZONULUI 3


K.C. sub acoperire se intoarce cu episoade noi. Serialul de comedie o prezinta pe K.C., o liceana maestra in matematica ce se antreneaza pentru a deveni un super spion sub acoperire, pasind pe urmele parintilor ei. Fiecare episod ne prezinta familia Cooper in incercarea de a echilibra problemele normale de familie cu misiunile lor sub acoperire pentru a-si proteja tara.


Episoadele in premiera sunt difuzate incepand de luni, 18 decembrie, la ora 16:00.


PREMIERELE DIN DIMINETILE DE WEEKEND CONTINUA


Disney va ofera o selectie de episoade in premiera cu care sa va treziti in weekend pana la 17 decembrie.

Episoade noi din Penn Zero: Erou part-time Sezonul 2 vor fi transmise in fiecare sambata la ora 10:00.

Episoade noi din Mereu la mijloc Sezonul 2 vor fi prezentate in premiera in fiecare sambata la ora 10:30.

Episoade noi din Bizzardvark Sezonul 2 vor fi difuzate in premiera in fiecare sambata la ora 11:00.

 

EROII IN PIJAMA SI: CONTINUA CU EPISOADE NOI


In timpul zilei, Connor, Amaya si Greg sunt copii normali. insa la lasarea noptii, ei isi activeaza amuletele care le ofera super puteri pentru a deveni Eroii in pijama: Pisoi, Bufnita si sopi. Cei trei au parte de aventuri, rezolva mistere si invata lectii valoroase.


Eroii in pijama


Episoade in premiera sunt difuzate in fiecare sambata & duminica la ora 07:30


Disney Junior

UN DECEMBRIE MAGIC


Aceasta luna decembrie va fi magica la Disney Junior. Fiti pe faza pentru un Decembrie Magic pe Disney Junior cu episoade scurte din Sofia intai, Eroii in Pijama, Vampirina, Goldie & Ursulet si alte episoade speciale din cele mai indragite seriale.


Incepand cu ziua de Mos Nicolae (6 decembrie) la ora 14:30

 

SOFIA INTAI PREIA CONTROLUL


Disney Junior difuzeaza toate episoadele din Sofia intai! Fiti pregatiti pentru un maraton de 3 zile de episoade Sofia intai in ajunul Anului Nou! Veti putea descoperi adevarate lectii de buna-purtare si aventuri cu printi si printese, care scot la iveala calitati precum curaj, generozitate si sinceritate, in cadrul maratonului de episoade Sofia intai.

De sambata 31 decembrie pana luni 1 ianuarie 2018

 

SEZON NOU: GARDA FELINA (Sezonul 2)

Aparatorii Regatului Luminii se intorc! Fiti alaturi de Simba si clanul lui intr-un sezon nou-nout al Garzii Feline, pentru a urmari o serie de episoade captivante despre cum ei continua sa protejeze pe toata lumea chiar si atunci cand sunt in pericol!


Serialul il prezinta pe Kion si pe restul Garzii Feline, Beshte, Fuli si Bunga care se lupta din nou cu hienele, rezolva situatii inedite ce apar in regatul animalelor si protejeaza Regatul Luminii.


Incepand din 25 noiembrie, in fiecare sambata la ora 11:00.

 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Ai parte de cateva momente mai incordate din cauza discutiilor cu un coleg/a sau cu un prieten/a. Reusesti totusi sa treci cu rapiditate peste acest incident. Pe seara se anunta musafiri.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Sunetul se propaga prin apa de 3 ori mai repede decat prin aer.

› vrei mai mult

Bancul zilei

erau doi melci in desert unul il intreaba: unde e restaurantul e departe? celalalt:nu-i departe,mergi in fatza si joia o iei la dreapta!

› vrei mai mult