Raufacatorii nu mai au nicio sansa! Serialul "Haideti, tineri titani!" revine cu noi episoade la Cartoon Network!

25 octombrie 2021, 13:34

Haideti, tineri titani!

Luni, 1 noiembrie 2021, ora 16:25, Robin, Raven, Starfire, Cyborg si Beastboy vin la Cartoon Network cu episoade noi în serialul „Haideti, tineri titani!”. De asemenea, începand cu data de 6 noiembrie, de la ora 14:40 pana seara la 20:00, vor prelua controlul asupra zilelor de weekend cu episoadele preferate de cei mici, pentru si mai multa aventura!

 

De luni pana vineri, cei mici vor putea urmari noile episoade, printre care si episodul format din 4 parti numit „Space House”. În acest episod, titanii pornesc într-o aventura în spatiu, dar afla ca îsi vor împarti casa spatiala cu Super eroinele DC. Cele doua echipe trebuie apoi sa descopere ce lucruri ciudate se întampla noaptea în casa.

În alt episod, titanii sunt îngrijorati cand Starfire spune ca si-a trimis toti banii unui print în mediul online, mai ales cand ar putea fi chiar printul clovn.

Dar, aventura nu se opreste niciodata! Tinerii Titani vor fi prezenti pe micile ecrane si în episoadele din weekend, în seria „Haideti, tineri titani! – la putere”.

Despre serial

Inspirat din serialul original de la Warner Bros. Animation, „Haideti, tineri titani!” ni-i readuce pe Robin, Starfire, Raven, Beast Boy si Cyborg în noi aventuri amuzante. În noul serial, situatiile comice abunda în viata unor adolescenti care nu numai ca salveaza lumea, ci trebuie sa si traiasca împreuna fara supravegherea unui adult. Or fi ei supereroi, dar cineva trebuie sa spele rufele! Si cineva trebuie sa-si ia carnet de conducere mai ales daca a stricat Batmobilul cand l-a luat fara voie ca sa impresioneze o fata.

 

Premiera episoadelor noi va avea loc pe 1 noiembrie, si vor fi difuzate de luni pana vineri, de la 16:25.

Seria de episoade va fi difuzata în fiecare sambata si duminica, începand cu 6 noiembrie, în intervalul 14:40 - 20:00.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Ai posibilitatea sa te implici in noi activitati, care ti-ar putea aduce satisfactii. Ai multe idei si planuri, dar cel mai bine ar fi sa astepti momentul potrivit pentru a le pune in practica.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cimpanzeul este cea mai apropiata "ruda" a omului. Este capabil sa scoata 31 de sunete diferite, in functie de expresia faciala pe care o are in momente diferite. Mai mult decat atat, cimpanzeii au dat dovada de multa inteligenta, fiind capabili sa se recunoasca in oglinda, spre deosebire de alte maimute.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Mama, pot sa-i tai o ureche lui tata?
- Nu! Mai lasa-l sa fiarba inca vreo 10 minute!

› vrei mai mult