Raluca Turcan: Repetarea anului scolar este un scenariu posibil

23 martie 2020, 12:31

Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, pentru RFI, ca exista trei scenarii posibile in ceea ce priveste anul scolar in contextul epidemiei de coronavirus.

Aceasta a declarat ca a cerut o analiza Ministerului Educatiei privind evolutia cursurilor online.

”Am solicitat o analiza din partea Ministerului Educatiei, tocmai pentru a vedea cum se desfasoara educatia online si in baza programelor speciale create in parteneriat cu TVR pe educatia copiilor. Plecam de la principiul ca nicio evaluare nu poate sa fie in afara materiei predate. Daca efectele predarii online vom vedea ca ating toate segmentele sociale, pentru ca evident, România are si segmente extrem de vulnerabile, unde accesul la Internet este ingradit, unde inclusiv accesul la televiziune este deficitar, vom vedea in functie de aceste evaluari cum vom proceda cu anul scolar”.

Mai multe despre Raluca Turcan: Repetarea anului scolar este un scenariu posibil citeste pe copilul.ro

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Azi vei primi laude de la toata lumea si te vei intreba daca nu cumva esti din alt film. Relaxeaza-te si bucura-te de moment, le meriti!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Se estima prin anul 2009 ca pe glob mai traiesc circa 3.000 de urangutani si 1.500 de gorile. Oare acum, cate astfel de specimene mai exista?

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ion pleaca la munca, pe vapor, iar la plecare Gheorghe il roaga sa-i aduca si lui un papagal. Dupa un timp, Ion se intoarce, dar cum a uitat sa cumpere un papagal, ii ia o bufnita. Cei doi se intalnesc, Ion ii da bufnita lui Gheorghe si-i spune ca e papagal regal. O saptamana mai tarziu, se intalnesc la o bere, iar Ion il intreaba pe Gheorghe daca papagalul a inceput sa vorbeasca. Gheorghe raspunde:
- Bai, inca nu vorbeste, dar tu stii ce atent se uita?

› vrei mai mult