ROMANIA COPIILOR, editie speciala a CONIL Fest

24 octombrie 2018, 16:00



Peste 1.500 de copii tipici si cu dizabilitati vor celebra împreuna, sub cupola Circului Metropolitan Bucuresti, 100 de ani de la Marea Unire, într-o editie speciala a celui mai amplu eveniment destinat copiilor, CONIL Fest, Festivalul Integrarii.


În acest an, alaturi de Primaria Municipiului Bucuresti prin Proedus si de Circul Metropolitan Bucuresti, vom oferi tuturor copiilor talentati din Bucuresti si din tara posibilitatea de a prezenta în cadrul festivalului ROMANIA COPIILOR, cele mai frumoase momente de dans, muzica si poezie autentic romanesti.

În cadrul evenimentului vom avea alaturi de noi invitati speciali, purtatori si promotori ai valorilor autentic romanesti, ale portului, folclorului si traditiilor noastre.

Vom încerca sa redescoperim dragostea de tara si de valorile ei si vom întinde o mana în semn de prieteniei tuturor copiilor cu dizabilitati, scriind astfel împreuna o fila importanta în cartea iubirii, a prieteniei, tolerantei si acceptarii.

ROMANIA COPIILOR este despre noi si copiii nostri, despre tara noastra, despre oamenii buni care suntem. Este despre acceptare si integrare pentru ca, dincolo de orice dizabilitate, exista o abilitate care trebuie descoperita, încurajata si promovata.

Vino la ROMANIA COPIILOR, editie speciala a CONIL Fest, Festivalul Integrarii si aplauda performantele copiilor nevazatori, a celor hipo-acuzici sau cu dizabilitati psihomotorii, a celor cu autism, sindrom Down sau retard mediu. Te vei bucura de momente unice, pline de emotie si vei întelege ca, desi suntem diferiti, cu totii avem sentimente si emotie de oferit.

Organizatorii, alaturi de parteneri si sponsori, te invita sa scrii un gand si pe MANIFESTUL COPIILOR ce va fi amplasat in foayer si unde, voluntari si profesori de arta te vor ajuta sa-ti desenezi, alaturi de toti participantii, gandul pentru tara ta si pentru copiii ei.

ROMANIA COPIILOR este un eveniment artistic de constientizare a situatiei copiilor cu dizabilitati dar si unul de promovare a valorilor, traditiilor si spiritului romanesc în anul centenarului Marii Uniri.

Intrarea la eveniment este gratuita.
În foayer te asteapta expozanti cu oferte speciale, ateliere diverse si multe alte surprize.

Pentru înscrieri participanti - Ramona Raileanu -0786-501.062

Pentru parteneriate media - Irina Ismail -0784.412.222
CONIL Fest 2018

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Este o perioada destul de tensionata, si asta ar putea duce la neintelegeri in relatia cu prietenii de joaca. Pastreaza-ti calmul si incearca sa gasesti o solutie de compromis!

› vrei zodia ta

Cultura generala

E permis sa privesti pe cineva in ochi daca esti vanzator, atunci cand ii inmanezi marfa clientului. Nu este politicos sa privesti pe cineva in ochi atunci cand esti intr-un mijloc de transport in comun sau cand astepti sa iti vina randul.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Cat e ceasul? -Zece...,patru fara zece!!!

› vrei mai mult