ROMANIA COPIILOR S-A CONSTRUIT SUB CUPOLA CIRCULUI in 17-18 noiembrie 2018

20 noiembrie 2018, 09:49

CONIL Fest 2018

I
n acest weekend, avand ca si gazda Circul Metropolitan, Asociatia CONIL in parteneriat cu PMB prin Proedus, alaturi de peste 1.500 de copii dintre care 600 cu dizabilitati, au construit in premiera ROMANIA Copiilor, o Romaniei a prieteniei, tolerantei si respectului.

O hora imensa in care s-au prins artisti consacrati dar si tinere sperante, copii talentati, profesori si parinti care au intetes ca numai impreuna putem schimba mentalitati, construind o noua Romanie. Un maraton artistic desavarsit in care ne-am dat mana cu mana spre a oferi o sansa tutror copiilor. Un spectacol pentru Romania in care am redescoperit dragostea fata de tara si valorile ei , fata de oamenii buni care suntem.

Multumiri tuturor copiilor participanti, parintilor, cadrelor didactice, invitatilor nostri speciali, prezentatorilor evenimentului, artistilor implicati dar si partenerilor nostri, Primaria Municipiului Bucuresti prin Proedus si Circul Metropolitan Bucuresti, sponsorilor si partenerilor media fara de care aceasta minune a unirii in fapte bune nu ar fi putut avea loc.

Ne revedem anul viitor intr-o Romanie mai buna!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Daca timpul este frumos, vrei sa profiti la maxim de el. O plimbare in parc sau chiar o alergare nu strica.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Imparatul Traian l-a numit fiu adoptiv si succesor la tron pe Hadrian.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un tip isi intreaba sotia: "Iubito, cand o sa mor, o sa plangi mult?
"Bineinteles, iubitule. Doar stii ca eu plang pentru orice fleac

› vrei mai mult