Protectie laterala pentru pat - solutia pentru a evita "cutremurul" de peste noapte si a proteja copilul!

8 februarie 2023, 14:48

protectie laterala pat


Venirea pe lume a unui copil te ajutã sã conștientizezi cât de importantã este satisfacerea nevoilor de bazã, precum: somn, nevoia de a te hrãni sau a bea apã. ”Capitolul” somn este unul dintre cele mai sensibile, deoarece nevoile noului membru al familiei ajung sa îți solicite atât de mult atenția și energia, încât existã posibilitatea sã nu mai poți dormi. Mai mult decât atât, grija de a-l ști în siguranțã chiar și atunci când doarme poate fi un motiv în plus care sã te ținã treaz.

Poți scãpa de acest stres suplimentar odatã ce ai montat o protectie laterala pat. Aceasta este un sistem care te ajutã sã te asiguri cã cel mic nu va cãdea din pat pe perioada somnului.

O protecție lateralã pentru pat poate fi montatã încã din prima zi de viațã a bebelușului, astfel încât sã ții departe pericolele de micuțul tãu. De asemenea, ea poate fi utilã și mai târziu, odatã ce copilul crește. În primii ani de viațã, nopțile sunt extrem de agitate pentru copil, care are o activitate intensã în timpul somnului, fie exersând noi abilitãți, fie din cauza rememorãrii evenimentelor marcante de peste zi. 

Montarea unui sistem de siguranțã te va ajuta sã ții la distanțã ”cutremurul” provocat de cãderea copilului din pat. Astfel, atât copilul, cât și tu veți reuși sã dormiți liniștiți, fãrã teamã.

Piața este extrem de ofertantã, astfel încât vei putea gãsi modelul de protecție lateralã pentru pat potrivit nevoilor și vârstei copilului tãu. Spre exemplu, în oferta buy4baby.ro, poți gãsi o varietate de modele, de la bumbere împletite la apãrãtori pentru pat sau laterale XXL pentru pat.

Montarea unor astfel de apãrãtori se realizeazã simplu și rapid, astfel încât sã nu ai nevoie de scule suplimentare. Un alt avantaj al folosirii unui astfel de sistem de protecție îl reprezintã versatilitatea. Datoritã acestui atu, o astfel de protecție poate fi folositã și pe post de țarc pentru copil, pentru realizarea unui safe space în care micuțul tãu sã se poatã juca liber.

Ce este un safe space și de ce e important pentru dezvoltarea copilului?

Un astfel de safe space - în care copilul sã se poatã juca singur și sã se simtã în siguranțã – este vital atât pentru cel mic, cât și pentru pãrinți. Fie alegi ca safe space-ul sã fie reprezentat de patul în care doarme, fie de orice alt spațiu din casã, vei ști cã micuțul tãu este în afara oricãrui pericol și cã se poate juca liber.

Specialiștii în dezvoltarea copilului susțin cã implementarea unui astfel de spațiu în care cel mic sã se poatã juca liber este vitalã pentru dezvoltarea personalitãții acestuia. Copilul are nevoie de spațiu încât sã poatã descoperi singur lumea din jurul sãu, iar tu ai nevoie de timp pentru micile activitãți rutiniere sau... fiziologice. De exemplu, odatã ce ai montat o protecție lateralã pentru pat, vei ști cã bebe este în siguranțã în cele câteva minute cât tu mergi pânã la baie.

Milioane de pãrinți au testat și s-au convins cât de utilã este montarea unui astfel de sistem de siguranțã. Convinge-te și tu cã este soluția de care aveai nevoie pentru a-ți recâștiga liniștea pe perioada nopții și, totodatã, pentru a-i oferi celui mic siguranțã. Consultã oferta completã și alege modelul de protecție lateralã pat potrivit ție și copilului tãu!

protectie laterala pat

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Mihai Eminescu este cel care l-a incurajat pe Creanga sa scrie cele mai importante opere ale sale. S-a spus ca, dupa ce s-au cunoscut, nimeni ''nu mai vazu pe Eminescu fara Creanga si pe Creanga fara Eminescu''.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Culmea lacomiei : sa iei pumni si sa nu te saturi.

› vrei mai mult