Proiectul One Bike One Chance, derulat de FRZ Road Academy, primeste suport financiar

5 februarie 2024, 11:13

Olympus sustine FRZ Road Academy

Olympus, producator de lactate din Romania, se implica in sprijinirea tinerelor talente, a performantei in ciclism si a incluziunii sociale prin sport, oferind suport financiar proiectului One Bike One Chance, derulat de FRZ Road Academy.

FRZ Road Academy este cea mai cunoscuta academie de ciclism din Prahova si a jucat deja un rol important in cresterea viitorilor campioni de ciclism din Romania.

Cel mai recent proiect derulat de academie - One Bike One Chance - are ca scop descoperirea de talente si imbunatatirea performantelor, cu o atentie deosebita acordata copiilor din medii defavorizate din judetul Prahova, precum si in comunitatile in care rata de abandon scolar este ridicata.

„Initiativa One Bike One Chance isi propune sa dezvolte nu doar abilitatile sportive si performanta, ci si sa cultive in randul copiilor responsabilitatea si disciplina, participarea lor in proiect fiind conditionata de frecventarea scolii.

Gratie parteneriatului cu Olympus, vom putea sa oferim mai multor copii talentati acces la biciclete si competitii si sa crestem gradul de constientizare privind importanta respectarii regulilor de siguranta si circulatie pe drumurile publice”
, spune Marian Frunzeanu, director sportiv al FRZ Road Academy si fost multiplu campion national de ciclism.

„Suntem entuziasmati sa ne unim fortele cu FRZ Road Academy pentru a sprijini tinerele talente. Acest parteneriat se aliniaza perfect cu valorile noastre de promovare a unui stil de viata sanatos si sprijinirea initiativelor comunitare care aduc o schimbare reala.

Este incurajator sa vedem proiecte sportive ca cel al FRZ Road Academy, care nu se focuseaza exclusiv pe performanta, ci si pe promovarea unui mod de viata activ si sanatos, pe integrarea sociala si pe mobilitate sustenabila"
, a precizat Madalina Toma, Marketing Director, Olympus.

In ultimii sapte ani, FRZ Road Academy a format tinere talente si campioni, obtinand peste 200 de medalii in ciclism, MTB si ciclocros, atat in competitii nationale cat si internationale.

Doar in ultimii trei ani, academia a adaugat in palmares 10 titluri de campion national si doua balcanice, ultimul fiind castigat pe 22 ianuarie anul acesta.

Misiunea academiei este de a indruma tinerii ciclisti spre performanta, oferindu-le educatia sportiva necesara pentru a ajunge printre elitele ciclismului la nivel national si international.

FRZ Road Academy reprezinta colaborarea intre clubul infiintat de Marian Frunzeanu, multiplu campion de ciclism, pentru a descoperi talente si sectia de ciclism a clubului sportiv Petrolul Ploiesti, unde copiii si tinerii talentati sunt sustinuti in evolutie.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


In aceasta dimineata nu ai chef de nimic. Si totusi apropiatii ti-au facut deja programul. Fa un dus revigorant si obisnuieste-te cu ideea ca trebuie sa intri in jocul lor.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Ochiul uman percepe doar trei culori: rosu, albastru si verde. Restul sunt doar combinatii ale acestora.

› vrei mai mult

Bancul zilei

un om isi cumpara o masina dar nu a cumparato pentru ca nu a platito . si si -a cumparat o maimuta pentru ca era gratis.

› vrei mai mult