Produsele pentru imunitate, aliatul tau dupa o raceala

10 aprilie 2017, 09:40

In zilele noastre, toata lumea recomanda sa ai un sistem imunitar crescut. Dar ce este, mai exact, imunitatea?

Sistemul imunitar este un sistem complex, la functionarea caruia contribuie tesuturi, celule din organism, vasele limfatice, cat si anumite substante produse de organism. Sistemul imunitar este crucial pentru mentinerea starii de sanatate, pentru ca este cel care lupta cu bacteriile si virusurile, pentru a proteja corpul impotriva bolilor.


Produsele pentru imunitate, aliatul tau dupa o raceala

Rolul sistemului imunitar


Principala sarcina a sistemului imunitar este sa faca diferenta intre celulele organismului, cele care ajuta la functionarea acestuia si la functiile vitale si "intrusi", adica virusuri, bacterii, fungi, care pot duce la aparitia de infectii si alergii. In momentul in care sistemul imunitar detecteaza intrusi in organism, atunci acesta incepe sa lupte, pentru indepartarea acestora. Celulele care au rol in refacerea organismului sunt cele albe. Exista mai multe feluri de celule albe in corp, si anume granulocitele, fiind cele care distrug bacteriile, monocitele, care identifica si distrug substantele daunatoare din corp, cat si limfocitele, care ajuta la crearea imunitatii.

Avem nevoie de imunitate si pentru a ne recupera dupa o boala, cum este cazul racelilor si a gripei. De asemenea, cand sistmul imunitar functioneaza corect, sunt eliminate si toxinele din organism, in mod corect.

Cum poate fi stimulata imunitatea


Pentru intarireea sistemului imunitar, este important sa avem grija sa ducem un stil de viata cat mai sanatos, lipsit de excese. Este ideal consumul de alimente bogate in vitamine, minerale si grasimi sanatoase Omega 3 si Omega 6. Un alt factor important in mentinerea imunitatii este somnul. De aceea, un program regulat de somn, care sa cuprinda cel putin sapte ore de somn pe noapte va duce la mentinerea si la intarirea imunitatii organismului.

Insa, cand avem nevoie de un ajutor in plus pe langa o dieta echilibrata, putem apela si la suplimentele din extracte naturale.


Gama Proimmunity a fost creata de catre Laboratoarele Fierman special pentru a mentine imunitatea organismului, atat in timpul unei raceli, cat si pentru a-i ajuta pe cei aflati in convalescenta sa isi recapete tonusul. Se gaseste sub forma de capsule si sirop, fiind concepute pentru a ajuta organismul slabit de virusuri si bacterii, ducand la recuperarea cat mai rapida.

Suplimentele alimentare contin propolis, echinacea si vitamina C, substante ale caror eficienta a fost dovedita clinic. Contin si un extract concentrat de soc, bogat in antocianozide responsabile de scaderea la jumatate a perioadei de boala.

Suplimentele au si forma organica de zinc, mineral esential pentru mentinerea imunitatii, usor absorbabila. S-a demonstrat clinic, in urma unor studii, ca un aport suplimentar de zinc poate duce la scaderea la jumatate a necesitatii de a utiliza antibiotice (recomandate in infectiile virale ale organismului).

Pentru o administrare mai usoara, exista atat Proimmunity sirop, cat si Proimmunity capsule.


Pentru functionarea normala a sistemului imunitar se recomanda administrarea in special in sezonul rece, in cure de 2 saptamani, alternate cu perioade egale de pauza, dupa cum urmeaza: pentru copii cu varste intre 1-3 ani, cate 5 ml pe zi, pentru copii cu varste intre 4-6 ani, cate 5-10 ml pe zi, iar pentru copii peste 7 ani, cate 10-15 ml pe zi. La aceasta categorie de varsta poate fi utilizat si Proimmunity capsule - in cure de 2 saptamani, alternate cu perioade egale de pauza: cate 2 capsule pe zi.

In administrare continua se recomanda administrarea a cate 2,5 ml Proimmunity sirop pe zi pentru copii cu varste intre 1 si 3 ani, cate 2,5-5 ml pe zi pentru copii cu varste intre 4 si 6 ani si cate 5-7,5 ml pe zi pentru copii peste 7 ani. Din nou, la aceasta categorie de varsta poate fi utilizat si Proimmunity capsule, cate 1 capsula pe zi.

Pentru mai multe detalii, vizitati: www.proimmunity.ro

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Marele Zid Chinezesc este una din cele 7 noi minuni ale lumii.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un barosan isi conducea Mercedesul si deodata face pana de cauciuc. Se da jos din masina sa schimbe roata. Un alt barosan apare si il intreaba:
- Ce faci aici, mancati-as?
- Pai scot roata.
Atunci al doilea asta ii sparge parbrizul si spune satisfacut:
- Gata, frate, eu iau casetofonul.

› vrei mai mult