Prietenia mai presus de toate! Episod special din serialul Sa-nceapa aventura: Taramuri indepartate!

8 septembrie 2021, 13:46

Vineri, 10 septembrie 2021, ora 14:40, Cartoon Network va transmite cel de-al treilea episod special din serialul „Sa-nceapa Aventura: Taramuri indepartate!”. De data aceasta, fanii serialului iubit de lume vor porni intr-o calatorie catre viata de apoi, unde vor face cunostinta cu parintii lui Jake, dar si cu alte personaje.

Sa-nceapa Aventura: Taramuri indepartate!

Fanii serialului „Sa-nceapa aventura!” se vor intalni cu personajele indragite, intr-un episod special numit „impreuna din nou”.

 

Finn si Jake, cainele cu puteri magice, traiesc in Taramul Ooo. Acestia duc o viata plina de aventuri salvand printese, luptand impotriva monstrilor malefici si oprind raufacatorii!

 

Cei doi tovarasi se reunesc pentru a-si redescoperi legatura frateasca si pornesc in cea mai importanta aventura din viata lor.

 

Primele doua episoade ale miniseriei speciale „Sa-nceapa aventura: Taramuri indepartate” sunt o versiune concentrata a celor mai bune episoade din sezoanele anterioare ale serialului. Cei doi eroi, Finn si Jake, au avut parte de aventuri nebunesti, transformari neasteptate si au fost pusi fata in fata cu vechi legende, dar si cu vraji noi.

 

In al treilea episod, „Impreuna din nou”, personajele indragite, Finn si Jake, par ca sunt inseparabile. Cei doi stiu deja toate colturile Taramului Ooo, dar de data aceasta vor descoperi noi provocari. Jake va disparea si Finn va trebui sa calatoreasca pana in lumea de dincolo pentru a-si gasi prietenul. Parintii lui Jake, Lis si King Evil, dar si alte personaje vor veni in ajutor.

 

Episodul special „impreuna din nou” din serialul „Sa-nceapa Aventura: Taramuri indepartate!” va avea premiera vineri, 10 septembrie, de la 14:40.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pentru producerea de electricitate, temperatura apei din rezervoarele geotermale trebuie sa depaseasca 200 de grade Celsius.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Aseara am obosit grozav jucind tenis cu MacDonald, spune un scotian unui prieten.
- De ce? E un jucator slab?
- Nu, dar am jucat amindoi cu aceeasi racheta.

› vrei mai mult