Prescolarii s-au intors! Noi episoade din spin-off-ul "Insula Dramei Totale" la Cartoon Network

21 octombrie 2022, 17:07

Insula Dramei Totale

Un curcubeu mare si un urs deasupra usii - acestea reprezinta simbolurile de la intrarea in gradinita unde distractia nu se termina niciodata. Prescolarii animati isi vor depasi iar limitele in scopul noilor aventuri, sub supravegherea Bucatarului Satar.

De luni, 24 octombrie la 14:00, veti putea urmari la Cartoon Network premiera sezonului 3 a seriei animate Gradinita Dramei Totale.

Totul a inceput cu un grup de tineri participanti intr-un reality show, ce avea loc pe o insula aproape de Ontario. Acest grup ii include, printre altii, pe Cody, Owen, Gwen, Heather si Leshawma. Personajele au fost atat de simpatice, incat au ajuns foarte rapid in sufletul pasionatilor de animatii, publicul i-a adorat asa de tare, incat creatorii au decis sa dezvaluie si trecutul lor timpuriu. Cine au fost faimoasele personaje inainte sa apara la televizor in acel show de divertisment care s-a dovedit a fi ulterior una dintre cele mai faimoase animatii din lume?

Spin-off-ul canadian „Gradinita Dramei Totale” are raspunsul.

In noul sezon, atat copiii cat si adultii vor intra in multe incurcaturi. Bunica Leshawna si mama bucatarului Satar ii vor conduce acum pe copii la gradinita. Apoi acestea vor incepe intrecerea pentru cine este mai grijulie. Competitiile spontane vor aduce o tona de entuziasm. Nu numai adultii vor oferi impresii spectatorilor. Prescolarii il vor pune la incercare si pe profesorul lor, care va fi satul de farsele elevilor sai. Copiii vor ajunge atat de departe incat… ii vor strica masina: ei cred ca i-au facut acestuia o farsa grozava. Eroul isi va lua apoi un vehicul facut din materiale complet indestructibile, astfel copiii vor avea de furca cu noua masina.

In episoadele din premiera, personajul McArthur se va intoarce si va interpreta o profesie diferita in fiecare episod. Acesta a lucrat deja intr-un magazin de sucuri, la o gradina zoo, pe un santier de constructii, si a livrat chiar si pizza. Este convins ca din cauza glumelor unor copii inteligenti isi pierde fiecare loc de munca. Acum este pe faza si va incerca sa le intoarca farsele!

Premiera sezonului 3 si a episoadelor nelansate din sezonul 2 din„Gradinita Dramei Totale”, luni, 24 octombrie la 14:40, la Cartoon Network
 

Difuzat de Luni pana Vineri, la 14:40, la Cartoon Network

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Este o zi numai buna de realaxare, asa ca iti doresti sa iesi cu pritenii in parc sau la un picnic.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Trantorii (masculii albinelor) nu au ac.

› vrei mai mult

Bancul zilei

De ce nu fac moldovenii SIDA?
-Fiindca are sa SIDA mandria ei.

› vrei mai mult