Premiera spectacolului "Vrajitorul din OZ Imersiv" la MINA pe 20 februarie

15 februarie 2024, 09:17

Vrajitorul din OZ Imersiv

MINA, Museum of Immersive New Art, aduce in atentia publicului noul spectacol: "Vrajitorul din OZ Imersiv”. Acesta va fi prezentat in premiera pe 20 februarie si va oferi o reinterpretare fascinanta a povestii clasice a Vrajitorului din Oz intr-un spatiu imersiv de exceptie, cu proiectii 360, inclusiv pe podea si tavan.


Inspirat de celebrul roman american si adaptat intr-un format digital captivant, "Vrajitorul din OZ Imersiv” reprezinta o calatorie extraordinara in lumea fermecata a lui Oz, transpusa cu ajutorul tehnologiei moderne si al artei digitale.


Spectacolul, prezentat de George. inovatie BCR si organizat de MINA alaturi de 360 Revolution, este o combinatie inedita intre tehnologie de ultima generatie, animatie si povestire, oferind publicului o experienta memorabila si plina de magie. Creat de catre studioul de arta digitala The Illusionists, aceasta productie este dedicata publicului cu varsta de minim 3 ani. Vocile sunt alese si inregistrate de Alexei Turcan.

Vrajitorul din Oz este una dintre cele mai iubite povesti din lume, captivand publicul si intrand in cultura populara de peste 100 de ani. Povestea, creata initial de L. Frank Baum in 1900, relateaza aventurile lui Dorothy, o fetita din Kansas care este purtata intr-o tornada alaturi de cainele sau credincios, Toto, in lumea fascinanta a lui Oz.

Romanul a fost rapid adaptat pentru scena, devenind un spectacol de succes pe Broadway in 1902, si ulterior transformat in filmul revolutionar „Vrajitorul din Oz” in 1930.


"Vrajitorul din OZ Imersiv” va rula la MINA incepand cu 20 februarie, timp de 6 luni. Pentru mai multe informatii si pentru achizitionarea de bilete, va rugam sa accesati site-ul nostru, minamuseum.com.


Cu ocazia vacantei de scoala a copiilor, saptamana viitoare vom avea deschis in fiecare zi a saptamanii, intre orele 10:00 si 20:30. Ulterior, programul obisnuit pentru spectacolul Vrajitorul din OZ Imersiv va fi de miercuri pana duminica, intre orele 12:00 si 20:30. Piesa dureaza 30 de minute si incepe la ore fixe.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cel mai uscat loc de pe glob se afla in nord-vestul Perului, aproape de Ecuador. Se pare ca intr-un orasel numit Payta si in imprejurimile sale ploua cam o data la 7 ani.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Ea: Iubitule, azi e ziua indragostitilor!
-El: Si? Ne-au invitat?

› vrei mai mult