Premiera celui de-al 4-lea sezon "Craig si Dumbrava" pe Cartoon Network

27 iulie 2022, 09:35

Din iunie 2022 Cartoon Network a continuat sa difuzeze sezoanele curente din serialul „Craig si Dumbrava” pentru a ne readuce aminte incursiunea lui Craig, J.P sI Kelsey în Dumbrava Magica, precum si pentru a ne deschide orizontul catre noi aventuri, noi personaje si noi calatorii.

Premiera sezonului patru al animatiei a avut loc pe 25 iulie, iar noile episoade sunt difuzate de luni pana vineri, de la ora 11:25.

Craig si Dumbrava - sezonul 4

Prietenii din orasul Herkleton vor gasi o cale de a se distra în orice împrejurari! Flerul lor în a explora îi ajuta sa descopere noi tinuturi ascunse, cum ar fi Cealalta Parte Magica a Paraului. Cei trei aventurieri sunt deseori însotiti de sora mai mica a lui Craig, Jessica, de sora mai mare a lui J.P., Laura si de Mortimor: pasarea lui Kelsey, care rataceste pe capul ei.

În premiera sezonului patru personajele îsi vor folosi creativitatea, entuziasmul si curiozitatea specifica celor mici pentru a explora noi meleaguri în oras si în padurea de langa Parau. Regina Canalelor - alias Eileen - va reveni pe ecran, în rolul de campioana la înot. Craig va accepta sa o ajute în misterioasa aventura si se va preface ca este membru în echipa de înot. Acesta nu este singurul mediu nou pentru protagonistii simpaticei animatii: ei vor decide, de asemenea, sa participe la un concurs culinar. Premiul cel mare va consta într-un cub mic, o bucatica dintr-un cub Rubik mai mare care, atunci cand este pliat, se transforma în harta magica a unei comori ascunse! În plus, Craig va încerca sa scape de modul în care este poreclit, Cadetul stralucitor îi va da o mana de ajutor la teme, iar Spargatorul de Biserici îl va provoca pe baiat la duel.

 

Premiera noilor episoade ale sezonului 4 „Craig si Dumbrava”, luni, 25 iulie, de la ora 11:25 pe Cartoon Network.

Difuzat de luni pana vineri, de la ora 11:25, pe Cartoon Network.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Zebra este alba cu dungi negre, nu invers.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ieri seara stateam cu nevasta-mea de vorba despre eutanasiere.
si i-am spus: sa nu ma lasi niciodata sa stau intr-o stare vegetativa,
sa fiu dependent de o masina si alimentat cu lichide.
daca o sa fiu vreodata intr-o astfel de stare te rog sa debransezi toate
aparatele care ma tin in viata.Si atunci ea s-a ridicat, a inchis televizorul si calculatorul si mi-a
aruncat berea.

› vrei mai mult