Premiera: Lumea Miraculoasa- New York, Eroii Uniti

17 decembrie 2020, 10:21

Weekendul acesta aduce o nouA bucurie fanilor serialului Miraculos: Buburuza si Motan Noir: un episod special de o ora, numit LUMEA MIRACULOASA – NEW YORK, EROII UNITI.



In cadrul acestuia îi descoperim pe îndragitii protagonisti plecand într-o calatorie împreuna cu colegii de clasa la New York pentru a marca Saptamana Prieteniei Franco-Americane. Acolo cei doi afla ca super eroii americani au nevoie de ajutor si nu ezita sa intre în lupta.

Pentru ca experienta fanilor serialului sã fie cu adevarat speciala, premiera este urmata de un maraton al celor mai apreciate episoade din serial.

Sambata, 19 decembrie, la 16:30.

Miraculos: Buburuza si Motan Noir


inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Razboiul Civil American (1861-1865) a facut cele mai multe victime din istoria Statelor Unite, s-a soldat cu moartea a peste 620.000 de soldati, a unui numar de peste 325.000 de combatanti dati disparuti si al unui numar nedeterminat de civili.

› vrei mai mult

Bancul zilei

SMS 1: Buna, pisi! Ce faci? Ce zici daca ne vedem in seara asta? Iau acum o sticla de vin... Apartamentul este al nostru!
SMS 2: Hmmm, pare o propunere interesanta, doar ca pisi nu e acasa. Sunt sotul ei. Mai bine ia un bax de bere... Vin imediat. Miaaaauuu!

› vrei mai mult