Power Players - in premiera pe Boomerang!

6 aprilie 2021, 13:46

Serialul de actiune si comedie Power Players va fi lansat la Boomerang! Cei mai tineri dintre spectatori vor putea urmari acum aventurile lui Axel, baietelul de 9 ani, impreuna cu jucariile sale care prind viata. Premiera va avea loc pe 12 aprilie, la ora 14:00, apoi serialul va fi difuzat in fiecare zi, la aceeasi ora.

Power Players

 

Cine sunt Power Players?

Power Players este un desen animat de comedie si actiune cu mize reale, multe râsete si actiune de top. Axel este un baiat normal de 9 ani, pâna când descopera o putere speciala - se poate transforma intr-o figurina de actiune vie. Mai mult, si celelalte jucarii ale sale au prins viata si sunt gata sa mearga in cele mai mari aventuri mici pe care un copil si le-ar putea imagina vreodata. Pentru a salva lumea, Axel nu mai poate pretinde ca este un erou - trebuie sa devina unul.

Printre prietenii de jucarie ai lui Axel, se numara personaje precum: Sarge Charge, smecherul Galileo, luptatorul Masko, robotul Slobot, papusa Bobbie Blobby si albastrul Bearbarian. Axel si echipa talentata vor continua sa salveze lumea de diversi raufacatori. Schimbarea de la lumea reala a lui Axel, alaturi de prietenii si familia sa, la lumea colegilor sai de jucarie este uimitoare.

Noile episoade Power Players la Boomerang

Din 12 aprilie, Power Players va fi lansat la Boomerang. in primele episoade, prietenii vor fi nevoiti sa recupereze ciocanul lui Bearbarian, furat de rau intentionata printesa SugarSalt. in plus, Power Players vor organizeaza curse pentru a-si testa viteza si rezistenta. Când Slobot pierde, eroul se transforma in trei roboti separati - fiecare cu o personalitate diferita!

 

Noile episoade din Power Players vor avea premiera luni, 12 aprilie, la 14:00 la Boomerang. Serialul va fi transmis zilnic, de la ora 14:00.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Bambusul este planta care creste cel mai rapid, aceasta atingand 120 cm in numai o zi.

› vrei mai mult

Bancul zilei

se duce un iepuras la brutarie shi zice:
-N-avetzi painici d-alea mici mici?
-Nu
Se duce iepurasul a doua zi:
-Avetzi painici d-alea mici mici....?
-nu...
asa si a treia zi si a patra shi tot asa pana cand astia de la brutarie :
-Hai mah sa facem si noi painici dalea mici mici sa ii dam iepurasului.
si vine iepurasul in ziua urmatoare :
-avetzi painici dalea mici mici....?
-Da.spune brutarul cu mandrie
la care iepurele:
-Si cine dracu le cumpara?

› vrei mai mult